2777
2789
عنوان

چقدر باید به فقیر کمک کرد؟!

184 بازدید | 15 پست

من دو سال پیش جایی کار میکردم که مردم فقیر داشت ، یه فقیری همش میومد محل کارم و درخواست کمک مالی میکرد ، اون زمان درآمدم ۱۵ م بود ، بهش میگفتم من ماهی ۴۰۰ میتونم بهت بدم ، اما وسط ماه که میشد دوباره میومد می‌گفت پول روغن ندارم پول برنج ندارم ، سر وضعش خوب نبود ، سه تا بچه داشت ، که یکیشم کمی معلولیت داشت ، من قاطع میگفتم نمیشه ، بیشتر نمیتونم 

همون ۴۰۰ هم دو باری میومد بعد میزدم به حسابش 

خدا منو ببخشه ، الان وضع مالیم بد شده، نتونستم کارم رو ادامه بدم ، همش قیافه اون بنده خدا میاد جلو چشمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو کار که برا همه پیش میاد من خودم بعده ۱۲سال شش ماهه خونه ام .هرماهم از حقوقم کمک میکردم  الانم از بیمه بیکاری که میگیرم کمک میکنم ..عزیزم مشکلاتمون ربطی به این چیزا نداره نیت کن انشالله جای خوب مشغول میشی ماهی یه‌تومن یا در حد توانت کمک کنی

نه غزیزم غذای وجدان نگیر

خدا خیرت بده به اندازه خودت کمک میکردی

منم قبلا که شاغل بودم درآمد داشتم کمک به ایتام یه فرزند رو مخارجش رو به عهده گرفته بودم

ولی الان سر کار نمیرم و درامد ندارم نمیتونم کمک کنم

دیگه چاره ای نیست