2777
2789

بروکلین(عاشقانه ی ساده و زیبا)

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان یکی دیدم میخواستم تاپیک بزنم در موردش .

من یجورایی فیلم بازم .

میتونم بگم بهترین فیلم . رمانتیک . درام . تاریخی .جنگی . تراژدی و... بود که دیدم حتی بهتر از تایتانیک . 

(تاوان ) با بازی جیمز مک آووی و کیرانایتلی

نمی دونم چرا تا الان ندیده بودنش 🙄 

از شخصیت کیرانایتلی خیلی خوشم میاد . 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
رستگاری در شاوشنک

.

فیلمیه که هر سال یکبار می‌بینمش .

و میتونم بگم بهترین فیلمی بوده که دیدم 😉

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
. فیلمیه که هر سال یکبار می‌بینمش . و میتونم بگم بهترین فیلمی بوده که دیدم 😉

پس گلچینی ...فیلم 1917..جاده خشم..قصر شیشه ای ..لیلیا برای همیشه ..تثبیت کننده ..اینا هم خیلی قشنگه

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
پس گلچینی ...فیلم 1917..جاده خشم..قصر شیشه ای ..لیلیا برای همیشه ..تثبیت کننده ..اینا هم خیلی قشنگه

.

بله 1917 که یه شاهکارع مخصوصا فیلمبرداریش .

جاده خشم هم که خیلی خوبه با تام هاردی 

بقیشو ندیدم که حتما نگاه میکنم 👌

. بله 1917 که یه شاهکارع مخصوصا فیلمبرداریش . جاده خشم هم که خیلی خوبه با تام هاردی  ‌ بقیش ...

فیلم جذابی سراغ داری بگو منم برم ببینم 

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
فیلم جذابی سراغ داری بگو منم برم ببینم 

.

آرع واقعا فیلم های زیادی میتونم پیشنهاد بدم فقط میگی چه ژانری بیشتر نگاه می‌کنی ؟ 

. آرع واقعا فیلم های زیادی میتونم پیشنهاد بدم فقط میگی چه ژانری بیشتر نگاه می‌کنی ؟ 

من معمایی جنایی درام 

من معمایی جنایی درام 

بعد از ظهر سگی 

داستان عامه‌پسند

پدر خوانده 👌با بازی آل پاچینو +رابرت دنیرو 

جزیره شاتر . با بازی لئو ناردو دی‌کاپریو 

زودیاک . با بازی جیک جیلنهال 😉

.

بازم هست که خودم دیدم ولی اینایی که گفتم عالین سعی کن همشو ببینی . یه شاهکار هابی تکرار نشدنین با بازیگران و کارگردان های درجه یک 

بعد از ظهر سگی  داستان عامه‌پسند پدر خوانده 👌با بازی آل پاچینو +رابرت دنیرو  جزیره شات ...

مرسی عزیز ..نظرت در مورد سریال مانی هیست چیه 

مرسی عزیز ..نظرت در مورد سریال مانی هیست چیه 

خواهش میکنم 🙏

ببیند شروعش واقعا طوفانی و عالیه ولی با پایان بندیش حال نکردم نا امید شدم حیف یه همچین سریالی اینقد ابکی تموم بشه انتظار داشتم یه پایان حماسی و تمام عیار داشته باشه فصل اخر اصلا خوب نبود

.

فقط همه فیلم و سریال ها رو حتما زبان اصلی ببیند . اصلا از دوبله استفاده نکنید . 

خواهش میکنم 🙏 ببیند شروعش واقعا طوفانی و عالیه ولی با پایان بندیش حال نکردم نا امید شدم حیف یه هم ...

نه اصلا من زیرنویس میبینم ..من مانی هیست رو فقط دو قسمت اول نگا کرده نمیدونم چرا با این همه تعریف ازش جذبم نمیکنه یا حتی گیم اف ترونز اما سریال 13 دلیل برای اینکه ..یا سامورایی چشم آبی . دروغ های کوچیک و بزرگ رو دوست داشتم