2777
2789
عنوان

واضح نبودن ساک حاملگی کمک کتید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم مثل شما بودم از همون اول ساک به سختی دیده می شد حتی دکتر سونو صدای قلب بچه رو شنید ولی گفت برای این سن حاملگیت ابعاد ساکت کوچیکه و احتمال اینکه برات بمونه کمه. دو هفته بعد از شنیده شدن قلب جنین برای کنترل رفتم سونو . اینبار دکتر گفت رشدش متوقف شده و قلبش هم وایستاده. انشاالله نی نی شما برات بمونه. من از همون اول حساب خودم از رو پریود دو هفته جلوتر از حساب دکتر بود که از رو سونو بود ولی می گفتن این ایراد نداره ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
آره میشه،ولی تا سونو ندی معلوم نمیشه.دکترم برام یه سونو کامل از کل شکم و اعضا داخلی نوشت بلکه یه چیزی پیدا کنن ولی هیچی ندیدن.
هر طور دوست داری زندگی کن و بگذار بقیه هر طور دوست دارند زندگی کنند.
مینا جان از روی اولین روز آخرین پریودت باید حساب کنی یا از روی ابعاد ساک حاملگی . زمانن دقیق لقاح که مشخص نیست عزیزم. در واقعا از زمانیکه پریود شروع می شه فولیکول شروع به بزرگ شدن می کنه و اگه به یه حدی برسه آزاد می شه و تبدیل به تخمک می شه سن جنین هم از زمان بزرگ شدن فولیکول حساب می شه.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.