2777
2789

بهترین زمان واسه کلاس کی هست براش؟ 

۱تا ۱۰ رو میگه حرکف الفبام اوایلش و حفظه با چند تا کلمه و کلا دوست داره مشخصه علاقه داره فقط نمیدونم تو چه سنی کلاس براش خوبه

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

۵ ۶ سالگی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

دختر من ۲سال و ۱۱ ماهشه

از ۱تا ۱۰ ب انگلیسی و تمام اعداد و اعضای بدن و رنگ و حیوون و اشیا و.... ب فارسی کامل بلده

چندجا بردم برای ثبت نام گفتن زوده بزارم بعد از ۳سال بهتره

اواخر اسفند ۳سال میشه بعد عید میخوام ثبت نامش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ۲سال و ۱۱ ماهشه از ۱تا ۱۰ ب انگلیسی و تمام اعداد و اعضای بدن و رنگ و حیوون و اشیا و.... ب ف ...

ممنون عزیزم 

مطمئنی ۳ سال خوبه زود نباشه 

خسته بشن 

تو ین سن بچه ها دارن حرف زدن یاد میگیرن پس هر چیزی بهشون بگین سریع یاد میگیرن نمیشه گف بخاطر علاقس شما الان چن بار باش چینی حرف بزن بعد چن روز تکرار میکنه در کل فک کنگ الان زوده بزار ۴سالش بشه دوس داش ببرش کلاس

الان کارتون های زبان انگلیسی بزار براش کم کم یاد میگیره

یبار دید دیگ ول کن نیست همیشه ب زبان انگلیسی میخاد ببینه 

ولی زیادم نمیزارم براش روزی ۱ الی دوبار

بعضیا میگن بهتره زبان اول فارسی رو تو مدرسه یاد بگیره تا بعدا دچار مشکل نشه بعدش کلاس دوم بره کلاس زبان

اما بنظرم دیره هر چی زودتر بهتر اگه خودت هم مراقب باشی و هر دوتا زبان رو باهم پیش ببری مشکلی پیش نمیاد مث خانواده هایی که دو زبانه هستن مثلا ترکمن ها

اتفاقا از نظر علمی ثابت شده بچه های دوزبانه باهوش تر میشن

فقط چون سنش کمه اصرار به نوشتن و یادگیری حروف انگلیسی نداشته باشید فقط با بازی و شعر برنامه کودک انگلیسی مکالمه انگلیسی بهش یاد بدین کلمات انگلیسی و جمله سازی کوتاه

غیر از تایم کلاس توی خونه هم باید با بچه انگلیسی صحبت کنید هرچی بیشتر در معرض زبان قرارش بدین بهتر و بیشتر یاد میگیره

بعضیا میگن بهتره زبان اول فارسی رو تو مدرسه یاد بگیره تا بعدا دچار مشکل نشه بعدش کلاس دوم بره کلاس ز ...

ممنون گلی 

یبار دید دیگ ول کن نیست همیشه ب زبان انگلیسی میخاد ببینه  ولی زیادم نمیزارم براش روزی ۱ الی دو ...

خب براش بزار دختر خاهره منم همش کارتونای انگلیسی زبان میدید اصلا زبان فارسی براش نمیزاشتن الان بزرگ شده خیلی لهجه قشنگی داره و از همون بچگیم خیلی کلمات انگلیسی و میگفت و میفهمید

ممنون گلی 

سعی کنید تو موقعیت های مختلف و واقعی بهش زبان یاد بدین خودتون

من اتفاقی دیدم یه مامانی جلو مغازه لباس فروشی بچگونه جلوی ویترین داشت به انگلیسی رنگ هارو به بچه یاد میداد و به لباس اشاره می‌کرد و می‌گفت what color is it بعد باهم جواب میدادن مثلا it's red