2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچه ها

124 بازدید | 3 پست

سه روز منو گذاشته خونه مامانم اومدم دیدم همه کتابامو برده میگه پول ندارم میخوام بفروشم نفقه بدم شناسنامم و کارت ملیمم برده و اجازه نمیده از خونه برم بیزون کمکم کنید هر کی اطااعات داره اینترنت خونه رو قطع کرده گوشیم میخواست بگیره چون مهریم عندالاستطاعه داره تمام تلاششو میکنه بگه هیچی ندارم پول خط گوشیتو ننیده میگه پول ندارم تو بزی دانشگاه درحالی که خودش کلی پول کلاس دانشگاه داره میده تازه کتابارام خودم خریدم قبول نمیکنه دیروز دست رو قران گذاشتم میبخشم مهریمو منه احمق میخواستم برم دفترخونه ببخشم با کمک حرفاتون دیروز فهمیدم چه کلکی داشت بهم  میزد مهریه ربطی به طلاق نداره اون داره واسه خودش کاراشو پیش میبره منه سادههه و ترسو هیچی .ابجیم گفت برات وکیل گرفتم من استرس گرفتم بدم نیاد از خودم ولی میترسم از خودکشی

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.
اگه مهریه نبخشم طلاق نمیده و میخواد اذیتم کنه

نبخش فقط بگو اگر اذیتم نکنی کاری میکنم ک واسه مهریه اذیت نشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.