2777
2789
عنوان

این احساسم طبیعیه یا ن

137 بازدید | 23 پست

اینکه من ۱۰ساله تو ی شهر غریب زندگی میکنم و اینجا هیچ کسی رو ندارم یک ساعت بیاد خونم یا من برم خونش تو تمام این ده سال وقتی اسم شهرمو میشنوم یا یادم میفته گریه میکنم طفلی دخترم هر برنامه ای از گوشی یا شبکه پویا میبینه ک دارن میرن مهمونی میگه خوشبحالشون دارن میرن خونه ماجونشون این ک من هیچ وقت دلتنگیم خوب نمیشه طبیعیه طفلی شوهرمم صب ۷ میره تا ۱۲ شب سرکارشه و شاید هفته ای ی نصف روز بتونه بیاد خونه الانم باردارم قشنگ احساس میکنم افسردگی گرفتم

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حداقل عیدا شاید بری 

حداقل وضعیت تو از خواهرام ک خارجه بهترا

میدونی الان تنهایی انگار مده منم تنهام بقیه خانوادمم میخوان برن البته بعد از اینکه خونشوت فروش بره 

چ بخواهیم چ نخواهیم باید تحمل کنیم 

منم تنهام هیچ کس ب معنای واقعی درمو نمیزنه 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

عزیزم 💔آره طبیعیه اونجا نمیتونی دوستی رو پیدا کنی 

خونواده همسرت کجان؟ 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

چندوقت یبار میرین شهر خودتون  همش مال اون نیس همسرت هم خیلی کم پیشتونه عملا نیس جز وقت خواب

مثلا یکبار عید و یکبار تابستان و یکبار هم پاییز

عزیزم 💔آره طبیعیه اونجا نمیتونی دوستی رو پیدا کنی  خونواده همسرت کجان؟

اوناهم شهر مادریم هستن عزیزم من انقد کمرو ام ک هیچ دوستی نمیتونم پیداکنم

ببین حداقل عیدا شاید بری  حداقل وضعیت تو از خواهرام ک خارجه بهترا میدونی الان تنهایی انگار مد ...

خیلی سخته من بیشتر از افسرده شدن دخترم میترسم من همسنش بودم مادرم هر روز منو میبرد پیش دخارخاله و عمه و دایی هام خمیشه سرگرم بودم این طفلی همش تو خونس 

اوناهم شهر مادریم هستن عزیزم من انقد کمرو ام ک هیچ دوستی نمیتونم پیداکنم

الهی بگردم کاش میشد انتقالی بگیره برین شهر خودتون 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الهی بگردم کاش میشد انتقالی بگیره برین شهر خودتون 

خدانکنه عزیزم آرزومه بخدا وقتی زنگ میزنم میبینم اونا دور همدیگه جمع شدن جلوشون ب روی خودم نمیارم ولی بعدش های های گریه میکنم