2777
2789
عنوان

حال خراب خواهرم😣😣😞

191 بازدید | 6 پست

خواهرم نزدیک ۲ ساله از نامزدش جدا شده عقد کرده بودن 

ولی هنوزم که هنوزه روحیش درس نشده 

هنوزم گریه میکنه که زندگیم تباه شد تو فامیل از همه عقبم خجالت میکشم

امروز رفته بودیم محضر یکی از فامیلا عقدشون بود 

همون محضری بود که خواهرم اینا عقد کرده بودن یه لحظه نگا کردم دیدم داره خفه میشه بزور جلوی خودش گرفته بود که گریه نکنه 

از این مدل ادما هم نیست که عین خیالش نباشه هیچی هرروزش شده خودخوری مقایسه میگه پس سهم من چی همش باید شاهد خوشیهای دیگران باشم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم براش هرجور حرف زدم اصلا به پسره فک نمیکنه ها بگم هنوز گرفتار عشق اونه نه فقط غصه شکست از اون قضیه رو داره که مثلا میگه فلانی هم با من نامزد شد الان سرخوشه

تروخدا دعا کنید یه خواستگار خوب براش بیاد از این حال و هوا دربیاد 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

خودش نمیشه با کسی آشنا شه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش نمیشه با کسی آشنا شه

یه آدم منزوی خونه نشین با کی میخواد آشنا بشه 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

خواهرت افسرده شده و دوره‌ی سوگ شکست عاطفیش رو خوب نگذرونده، چون این علائم برای اوایل تموم شدن رابطه طبیعیه ولی بعد از دوسال باید حالش بهتر می‌شده بهتره با مشاور یا روانشناس حرف بزنه

یه آدم منزوی خونه نشین با کی میخواد آشنا بشه 

بره پیش مشاور راه چاره اینه یا بزارین بره یه کلاسی چیزی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟