من دانشجو راه دورم،،تقریبا ماهی یک تومن از بابام پول میگیرم که اونم خداشاهده به هیچ جام نمیرسه ینی از عیدتا الان یه لباس جدید نگرفتم،،همه ی پول توجیبیمم صرف اسنپ و غذامو هزینه رفت و امد و این چیزا میشه تهش بتونم ناخنامو ترمیم کنم
کلا خیلی سعی میکنم مراعاتشونو کنم پول نخوام و اینا ولی مثلا دوستامو میبینم لباس عوض میکنن هی و خرج میکنن و اینا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نام خدا. هیچی.. بهم گفته دانشجوام شدی برو فرهنگیان اونا بهت حقوق بدن.. همین الانش هیچی بهم نمیده دانشجویی خودم باید یه خاکی تو سرم کنم.توام کار کن بنظرم
من ۶/۷ تومن اونم خرج باشگاه و کلاس زبان و لیزرم میشه ولی رفیقام که وضع مالیشونم معمولیه حدود دو تومن میگیرن ولی خرج کلاس ایناشن جداس .. شماهم به وضع پدرتون نگاه کنید اگه در توانش هست یکم بیشتر بخواید یا اگه میتونید شاغل شید چون یه تومن واقعا سخته
کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...