2777
2789

سلام من دانشجو رشته مدیریتم 

میخوام مدرک ای سی دی ال  بگیرم شنیدم ک سطحی یاد میدن و خودمون باید پشت کار داشته باشیم اما نمیدونم کدوم بیشتر استفاده میشه کاربرد داره وورد یا اکسل پاورپوینت و... 

دوستدارم  یه دونه از نرم افزار های حسابداری ام یادبگیرم کدوم بهتر؟! 

اگه اطلاعاتی دارین خوشحال میشم راهنمایی کنید

ورد اکسل که عصای دستمه 

ویزیو

پاور

آوت لوک

جیرا

کسری برای کارکرد 

Gng داخلی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دقیقا خودت از ۳ تا از پرکاربردهاش گفتی

تو این سال ها که کارکردم اکثرا ورد و پاورپوینت بلد بودن ولی تو اکسل لنگ میزدن فقط بصورت خیلی معمولی بلد بودنش 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم مهم‌ترینش ووده بعد اون اکسل 

خیلی هم حرفه ای نمی‌خواد من حیطم آزمایشگاه بود ولی چند روز منشی نبود نهایت کاری ک میکردم نوشتن چندتا نامه و صورت جلسه و پرینت گرفتنشون بود 

من هیچ آموزشی ندیدم فقط یکم خودآموز کار کرده بودم با لپتاپ 

بله درست شنیدی icdl فقط یه مرور روی مجموعه آفیس هست و ویندوز و اینترنت

که اگه اصلا ازشون سر در نمیاری بهتره کلاساشو شرکت کنی

در غیراینصورت خودت تو خونه تمرین کن که تو کلاسا چیز زیادی یاد نمیگیری

از بین برنامه های آفیس ورد و اکسل بیشترین کاربرد رو دارن و مهمه که مسلط باشی فوق العاده هم اسون و شیرینه

و اما نرم افزار حسابداری بسته به شرکتی که میخوای بری اونجا کار کنی فرق میکنه هر شرکتی یه نرم افزار داره

عذر میخام میپرسم شغلتون چیه؟! 

مشاورمدیریت 

و مدیر منابع انسانی با حفظ سمت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله درست شنیدی icdl فقط یه مرور روی مجموعه آفیس هست و ویندوز و اینترنت که اگه اصلا ازشون سر در نمیا ...

فیلم دیدن خوبه؟! اگه مدرکش نداشته باشی ولی بلد باشی مشکلی برای سرکار رفتن نداره؟! 

این سه تا ک یاد بگیرم کافیه!؟ 

واسه شروع اره خیلی خوبه برنامه حسابداری سال به سال برنامه های جدید میاد باید ببینی چی پر طرفدار شده بعد آموزشش میتونی اینترنتی هم ببینی

اکثرا هرجا بری برای کار نرم افزاری که کار میکنن به صورت کوتاه مدت بهت آموزش میدن

بببین من سال ها کار کردم تو اداره تو دانشگاه با همین ورود اکسال پاورپوینت نمیدونم فوتوشاپ کورل و... 

ولی وقتی کار ساخت اکسسکری شروع کردم طراحب که ۱۰ سال انجام میدادم اصلا به دردم نخورد از اون لحاظ که آشنایی داشتم کاملا خوب بود باعث میشد گیراییم بهتر باشه ولی خیلی متفاوت بود

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

فیلم دیدن خوبه؟! اگه مدرکش نداشته باشی ولی بلد باشی مشکلی برای سرکار رفتن نداره؟! 

بله خیلی خوبه از کتاب خوندن بهتره

نه نیازی به مدرک نیست بگو مسلطم

من که تا حالا جایی نرفتم که ازم مدرک بخواد

عزیز یه سوال دانشگاه چی خوندین؟! 

لیسانس مهندسی 

فوق ام بی ای 

دکترا مدیریت