2777
2789
عنوان

به نظرتون همه ی افراد معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست
گل به تنهایی این کارو نمیکنه درسته ؟

علائم گل اینجوری نیس یا حداقل علائمش شایعش اینجوری نیس

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه به ندرت میخوابه 

من داییم کل شبانه روز دو سالت میخوابه پاک و سالمه

نمیشه نظر قطعی داد

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اینجوری که باید نصف آدما دیوونه باشن 

مشخصه بارزش چت کردن ،،یه دفعه میبینی دوساعت داره یه کار ساده رو انجام میده 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اخه حشیش میزنه ولی آدم حشیشی دیدم این مدلی نی

عصبی شدن بیشتر مال قرص و شیشه اس

اینجوری که باید نصف آدما دیوونه باشن 

ادم سالما هم دیونن چه برسه معتادا

نه نصف بلکه 90 درصد ادما دیوونه ن 

حالا بستگی داره دیوونه رو چی معنی کنی 

ادم معتاد یکی  دو ویژگی نداره 

پر حرفی ، دروغگویی و ...و صد تا چیز دیگهیه قرص سرماخوردگی می خوری صد تا عوارض میده  انتظار داری کسی که گل می کشه عادی باشه؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
چه قرصی اسمشو میدونی

متادون ترامادول بیشتر دومی