2777
2789

کیستم ۲۸ میلی هس تخمدان چپم 

۲ ماه پریود نمی‌شدم رفتم دکتر امپول زد بعد ۱۰ روز پریود شدم ولی ی روز خون ریزی داشتم بعدش لکه بینی داشتم الان لکه بینی هم ندارم 

بعد دکتر ی بسته ۲۸ تایی قرص دزولست داده بهم  از اول پریودی هر شب یدونه بخورم الان ۹  روزه میخوریم

شکمم ورم کرده تخمدان چپم درد میکنه 

نفخ دارم 

بنظرتون داره دفع میشه یا داره میترکه بزرگ تر میشه انقد ترسیدم

عشق
چه کمکی شما باید بری دکتر الان اینجا یه نفر بگه داره دفع میشه واقعا خیالت راحت میشه؟

ن علائم هامو گفت م شاید تجربه داشته باشن 

همم کیستم ۳ و نیم سانته کمه 

عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی رحم؟ نه جانم ما دکتر نیستیم تخصصی نداریم بی رحم خودتی ک رحم ب خودت نمیکنی دوزار پول نمیدی بری د ...

پس عزیزم 

بفرما برو تاپیک مادرشوهر شما ها فقط ارزش این تایپک هارو دارید 

نی نی سایت جای این جور حرفاست ک ب دردای هم دیگ کمک کنیم نخیر درسته دکتر نیستی ولی بقیه از تجربیاتشون ک میتونن بگن انقدر بی فرهنگ نباشید 

عشق
پس عزیزم  بفرما برو تاپیک مادرشوهر شما ها فقط ارزش این تایپک هارو دارید  نی نی سایت جای ...

حالا برم تو تاپیک مادرشوهر یا پدرشوهر ک ب شما ضرری نمیرسه

قطعا در حد توان خودم هرجا بخوام و بتونم کمک میکنم. طلبکار از کسی نیستم با توهین و بی احترامی هم کسی رو محکوم ب هیچی نمیکنم

یکمم سعی کن ب خودت بها بدی مشکلی داری دکتر بری

حالا برم تو تاپیک مادرشوهر یا پدرشوهر ک ب شما ضرری نمیرسه قطعا در حد توان خودم هرجا بخوام و بتونم ک ...

من شهرستان زندگی میکنم ب دکتر دسترسی ندارم 

وگرنه منت شما هارو نمی‌کشیدم منت میزاشتم ب پولم 

عشق