elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 عنوان زبون مامانم+عکس 201 بازدید | 14 پست مشکلش چی میتونه باشه ن میتونه غذا بخوره همش بالا میاره. 50کیلو شده کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX 1402/11/19 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصمت_لوپز عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 2998 کو ۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونمتوماه محرم این هدیه قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 چند وقته اینجوری شده؟ من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17258 اگر اینجوریه چرا دکتر نمیبرید شاید مشکل جدی باشه ، اینجا مگه پزشک متخصص هست ؟
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 اگر اینجوریه چرا دکتر نمیبرید شاید مشکل جدی باشه ، اینجا مگه پزشک هست ؟ رفتیم خب میگن مشکلی نداری جز تیروئید کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 شاید برگشت اسید معده شدید دارهزبونش رو تحت تاثیر قرار دادهحتما اول ببرید دکتر گوارش و بعد آزمایش کامل خون بدن من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 حتما حتما برید دکتر حتمااااا رفتیم بستری هم شده اما بعدش دوباره شروع شد فقط 40سالشع کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 شاید برگشت اسید معده شدید داره زبونش رو تحت تاثیر قرار داده حتما اول ببرید دکتر گوارش و بعد آزمایش ... کلی ازمایش دادیم. حالا گفتیم ببریم طب سنتی کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 چند وقته اینجوری شده؟ 1سال کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 کلی ازمایش دادیم. حالا گفتیم ببریم طب سنتی آندوسکوپی و کلونوسکوپی و سونو کبد و اینا دادین؟انشالله چیزی نیستشایدم استرس داره من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12234 رفتیم بستری هم شده اما بعدش دوباره شروع شد فقط 40سالشع دور از مامانت همسایمون همین جوری بود سرطان گرفته بود... تـاسیـان `
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 دور از مامانت همسایمون همین جوری بود سرطان گرفته بود... خب کلی ازمایش دادیم کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX