2777
2789
عنوان

بچه جاریمو نجات دادم جاریم صداش در نیومد...هنوز فکرم مشغوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 93 پست
وا چه دعوایی لطف کردی حرفم بشنوی  جز خودت و شوهرت هیچکی برات مهم نباشه عشقم دعوا بشه اصن مهم ا ...

آره راست میگیییییی

منم نمیدونستم تو این موقعیت چکار کنم

ولی راست میگی خدا رحم کرد

خدارو شکر گرفتمش 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره راست میگیییییی منم نمیدونستم تو این موقعیت چکار کنم ولی راست میگی خدا رحم کرد خدارو شکر گرفتم ...

نیمئن باش همینطوری ک اینا رفتن تو به شوهرت گفتی 

اینم رفته به شوهرش گفته وای خونه اینا چقد بده پله داره ال بل 

نمیاد بگه من بچم جمع نکردم ک 

یا وقتی همتون جمع شدین باید مستقیم میگفتین 

یا باید وسط شب یهن قربون صدقه بچه اش میرفتی ک وای اره امروز خدا بجا رو به ما برگردون من نبودم ضربه مغزی میشد 

اینطوری تو خوبه ای 

هنوزم دیر نشده همتون جمع شدین جاریت بود پیش خواهر شوهر مادر شوهرت بحث اون روز بکش وسط

بزار اون بده بشه  

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
باید سیاست داشته باشی همون روز شبش وقتی شوهرت شوهرش اومدن اتیشش زیاد میکردی میگفتی وای امروز این انف ...

این اسمش خبیث بودنِ نه سیاست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کجاش خبیث بودنه؟ مگه داره کسی بده میکنه ؟ فقط از اتفاقای روزشداره تعریف میکنه عزیزم 

😐😐یه بچه رو از رو پله اورده پایین دیگه اتفاق خااااصی نبوده که ... آتیشش و زیاد کنه میشه خبیث بودن وقتی طرف خودش حرفی نزده قطعا میدونسته دعوا و بحث پیش میاد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😐😐یه بچه رو از رو پله اورده پایین دیگه اتفاق خااااصی نبوده که ... آتیشش و زیاد کنه میشه خبیث بودن ...

وا بچه میفتاد خون میشد چی؟ همه میگفتن خونه این دوستمون انفاق افتاده در صورتیکه اون زنیکه باید بچه اش جمع میکرد 

نیمئن باش همینطوری ک اینا رفتن تو به شوهرت گفتی  اینم رفته به شوهرش گفته وای خونه اینا چقد بده ...

همین که نمیدونی تو ذهن بقیه چی میگذره بدترین قسمت روابط هست اینکه نمیدونی چرا نگفت....و بعدا چی میگه

امیدوارم اینجوری که گفتی نباشه داشت با تلفن حرف میزد و بچه اش خیلی شیطونه من آشپزخونه بودم دویدم 

مرسی که بهم گفتی باید حواسم باشه تو روابط که ماجرا یجور دیگه تعریف نشه

😐😐یه بچه رو از رو پله اورده پایین دیگه اتفاق خااااصی نبوده که ... آتیشش و زیاد کنه میشه خبیث بودن ...

نه از نرده ۴ طبقه آویزون بود

راست میگه اینجوری حواسش رو باید بیشتر جمع بچه اش میکرد

همین که نمیدونی تو ذهن بقیه چی میگذره بدترین قسمت روابط هست اینکه نمیدونی چرا نگفت....و بعدا چی میگه ...

اره عسلم همین ک تو خلوت خودتون هم ازت تشکر نکرده مشخصه چیجوریه جاریت

چاره داشته باشه نمیگه بچه من شیطونه میگه تو در خونت نبستی بعدا پشت دستت داغ میکنی برای همین به بهانه تعریف کردن اتفاقات روزمره کارای خوبت تعریف کن طرف نمک گیر بشه اصن 

نه اینه یادش بره به روی خودشم نیاره  

اره عسلم همین ک تو خلوت خودتون هم ازت تشکر نکرده مشخصه چیجوریه جاریت  چاره داشته باشه نم ...

کاملا منطقیه من به ایناش فکر نکردم

خوب شد تاپیک زدم

مرسی عزیزم که بهم گفتی 

نیمئن باش همینطوری ک اینا رفتن تو به شوهرت گفتی  اینم رفته به شوهرش گفته وای خونه اینا چقد بده ...

اصلا حرکت قشنگی نیست ممکنه یه لحظه حواسش نبوده باشه 

منم بودم دلم نمیخواست بگم چون ممکنه همسرش باهاش دعوا کنه 

خیلی حرکت زشت و مسخره ایه 

اصلا حرکت قشنگی نیست ممکنه یه لحظه حواسش نبوده باشه  منم بودم دلم نمیخواست بگم چون ممکنه همسرش ...

عشقم اون لحظه حواسش نبوده چرا از دوستمون تشکر نمیکنه یا حتی به روی خودش نمیاره ک بگه خوب شد رسیدی این حرفا 

خب دعوا کنه میخاست بچش جمع کنه