2777
2789
عنوان

زود ازدواج کردن خوبه

1117 بازدید | 71 پست

اینکه چون یکوچولو زودتر ازدواج کردی فکنی برای ازدواج و تولید مثل مناسب تر از کسی ک از تو فقط یکوچولو تاخیر داشته و بیای بیانش کنی یکم چیزه میدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه به دلیل اینکه شما با علائم نگارشی مثل نقطه و ویرگول آشنایی ندارید اصلا منظور کلماتی که پشت هم ردیف کردید رو نفهمیدم!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

متاسفانه به دلیل اینکه شما با علائم نگارشی مثل نقطه و ویرگول آشنایی ندارید اصلا منظور کلماتی که پست ...

منم متوجه نشدم چی نوشتن

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

واسه مامجردا دعاکنین ازدواج کنیم.دیگع سنمون داره بیشترمیشه تنهایی واقعاداره عذابم میده😔😔😔😔

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

منم مخالف ازدواج زودهنگام هستم ولی اینجوری بیان نمیکنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خیلی خوبه و راضیم

ولی هنوز ب فکر بچه دار شدن نیستیم

چون ملکه ذهن همسرم کردم ک زن فقط برا این نیس ک بزاد و باعث بشه نسلت ادامه پیدا کنه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خب کسی که هدفش زاد و ولد باشه ،طبیعیه زودتر اقدام کردن براش مهم باشه . یعنی اولویت های هر کسی بر حسب عقاید و اهدافش با دیگران متفاوت است . من اگه میخواستم پنج تا بچه داشته باشم ، حتما حدود 17 سالگی ازدواج میکردم

جواب ابلهان خاموشیست

نه زود ازدواج کردن خوب نیست...در هر مرحله ای از عمر باید متناسب با همون مرحله رفتار کرد

همونطور که از دبستان نمیتونی بپری بری دانشگاه و باید مراحل تحصیلی رو به ترتیب طی کنی، مسلماً توی کودکی و نوجوانی ازدواج کردن هم عاقلانه نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............