2777
2789
عنوان

باکسی ک سه تا خواهر داره ازدواج میکنین ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول زندگی به جای هدف گذاری و ملاک های دیگه رو تعیین کردن واسه زندگی مشترک دنبال خاله زنک بازی هستین؟؟؟؟

با این افکار شما با خانواده خودتون هم کنار نمیاین 

کمتر تو تاپیکای جاری و خواهر شوهر و فلان بچرخین😐

جفت عروسامون مث خواهرام هستن

خواهر نامزدم هم همینطور مجرد هم هستن

یکم وسعت دید و فکرتونو بیشتر کنین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

اول زندگی به جای هدف گذاری و ملاک های دیگه رو تعیین کردن واسه زندگی مشترک دنبال خاله زنک بازی هستین؟ ...

جاریم مثل دوست صمیمیم هست 

زن داداشم واقعا برام عزیزه و لحظه ای فکر دخالت تو زندگیش نکردم .

خواهر شوهر ندارم ولی حسرتش را میخورم .

مگه میشه این افکار را  در این دوره داشتن؟؟؟

لایک نکنید😜

جاریم مثل دوست صمیمیم هست  زن داداشم واقعا برام عزیزه و لحظه ای فکر دخالت تو زندگیش نکردم . خ ...

والا بخدا تعجب میکنم 

هنوز نه به دار نه به بار میگن خواهر شوهر فلان و جاری بیسار و مادر شوهر آنچنانه

تازه میگه مجرد باشن چی؟😐 واسه تجرد و تاهل دیگران هم تکلیف تعیین میکنن یه عده

بعد یه ماه تاپیک دعوا و سردی نامزدو کتک و ..میزنن 

اینا ریشه اش همه به درون خود ما برمیگرده

بعضی وقتا داداشم با خانمش بحث میفتن دعوا دارن به جان خودم طرف زن داداششم هستیم

چون مادره زنه دلش نازکه غیر شوهرش کسی و نداره تو خونه مسئولیتش زیاده با ۲ تا بچه

هر جور دوست داریم دیگران با ما رفتار کنن همونجوری رفتار کنیم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

والا بخدا تعجب میکنم  هنوز نه به دار نه به بار میگن خواهر شوهر فلان و جاری بیسار و مادر شوهر آ ...

باور کن منم به داداشم یاد اوری میکردم هدیه واسه روز زن یادش نره .تولدش چطور سوپرایزش کنه .ناراحته چطور از دلش دربیاره .

مادر شوهرم هم باور کن مثل مامانم دوستش دارم .

گاهی غر میزنه 

گاهی میگه چه خبره اینقدر مانتو میخری 🤣🤣 ولی میگم مادره دوست داره نصیحت کنه .

چرا جبهه بگیریم از اول اخه

لایک نکنید😜

باور کن منم به داداشم یاد اوری میکردم هدیه واسه روز زن یادش نره .تولدش چطور سوپرایزش کنه .ناراحته چط ...

خدا حفظتون کنه 

دل شکستن راحت و دل به دست اوردن سخته

م جای تو حرص می خوریم .می خواستی بگی بچه های شما شیطونی نمی کنند

چرا بابا  غیر از شیطونی  بی ادبند هستند خودم خیلی ناراحتم  ولی میدونم شوهرم  پشتم هست به وقت جوابشون را میده   من تا حالا جواب ندادم  چون  نمیخوام  دعوا بشه  اگه بهشون برگشتی قهر هم میکنند  بچه های  من تاحالا به جاری هام بی ادبی نکردند  ولی بچه های اونا ماشالله 

💖عشقم خانواده ام💖