2777
2789

چون از زمین سرما نیاد زیرم چند لایه پتو انداختم اطرافم پره بالشه رو یکی لبتاب گزاشتم رو یکی کتاب چند وقته به بابام میگم برام میز بخر هی امروزو فردا میکنه میگه واجبه حالا میگم اره دیگ خسته شده بودم پاهام هی می‌خوابید دستام درد میکنه دیروز رفته یکی دست دوم بخره یه میز آشغال خدا تومن گفتن البته بابام میخرید خواهر بزرگم باهاش بوده کلی دعوا کرده ک نمیخوادو اینا خلاصه نگرفته البته  منم نمیخواستم ک اونو بخره تو دیوار چنتایی بود ولی نگفتم گفتم خودش بره بگرده پیدا کنه بهتره خلاصه دیروز نگرفته خواهرم پیش مامانمم کلی حرف زده گفته حالا دوساله پشت کنکوره اینهمه خرج کردید چی شد نمیخواد میز بخره و اینا غلط کرده همون رو زمین درس بخونه حالا ما چند وقته دستمون خالی شده ولی نه اونقدر ک نتونن ۵۰۰ تومن بدن میز حالا اول مامانم با من موافق بود به بابام میگف بخره ولی چون خواهرم با مامانم حرف زده بوده اونم رفته بود به بابام گفته بود نمیخوادو اینا حالا بابام اومده بمن میگه دوماه مونده تا کنکورت میز دیگ چیه بخون دیگ ولی من از زمین خسته شدم همین الانم دست راستم و شونم درد میکنه از طرفیم میگم خوانوادم کلی خرج کردن برام حالا اینو نمیخرن چی میشه ولی باز ناراحتم خیلی از دست خواهرم خیلییی عصبانیم دوس دارم خفش کنم چون شرایط خواهرمم خلاصه (طلاق داره میگیره )مامانم مراعاتشو میکنه و حرفشو مثلا زمین نمیندازه

البته من اگه به بابام بگم شرایطم یکم ناز کنم می‌خره برام ولی یچیزی نمیزاره ک بگم ترجیح میدم دردو تحمل کنم الانم درو بستم دارم تو اتاق گریه میکنم هیشکی تو اتاق نیس

ببخشید زیاد شد لطفا هرکی میخونه فقط دلداریم بده فقط گفتم بیام اینجا خالی شم یکم

الان یعنی میز بخرن تو قبول میشی؟

من که میز داشتم هم روی میز نمیخوندم 

مینشستم روی زمین 

چقدر هم کیف میده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا از این میز زمینیا نمیگیری؟همه جا قابل حمله و بدرد بخوره

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
الان یعنی میز بخرن تو قبول میشی؟ من که میز داشتم هم روی میز نمیخوندم  مینشستم روی زمین&nbs ...

بحث قبولی نیس من دوساله اینجور میشینم امسال بدن دردام خیلی زیاد شده فکر میکنم ک رو میز شاید بهتر میوبود اوضاع

دهنتو درگیر این چیزا نکن 

یه میز میخواستی نخریدن بقیه امکانات فراهمه بقیه پول کتاب و آزمون هم ندارن 

خدارو شکر کن بشین پا درست 

یکمم باید مراعات خانوادتونو بکنید تو این شرایط اقتصادی 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

من نتونستم متنو کامل بخونم 

ولی منم رو زمین درس میخوندم 

مگر قبولی و دلس خوندن به این چیزاست 

اگر شرایط خرید نیست بنظرم لازم نیس به خانواده فشار بیارید 

ضمن اینکه همیشه سعی کنید تو هزینه هاتون فکر جیب پدر و مادر باشید هر چند وضع مالی خوب باشه 

من دانش اموز بودم بابام میگفت بیا ازمون ثبت نام کن بیا کلاس برو 

میگفتم ن چون حقیقتش دلم نمیخواست زیاد برام خرج کنن

میترسیدم ک نشه و شرمنده بشم 

اخر سر سال دوازدهم رفتم ثبت نام کردم قلم چی رو 

میدونم کار منم اشتباهه قطعا 

ولی کلا منظورم اینه ک هوای خانواده هارو داشته باشید

بحث قبولی نیس من دوساله اینجور میشینم امسال بدن دردام خیلی زیاد شده فکر میکنم ک رو میز شاید بهتر میو ...

منم کمر دردم سنمم تقریبا بالاست اصلا نمیتونم رو میزصندلی. باید دراز بکشم رو پتو تا کتاب بخونم

بحث قبولی نیس من دوساله اینجور میشینم امسال بدن دردام خیلی زیاد شده فکر میکنم ک رو میز شاید بهتر میو ...

هیچ فرقی نداره 

روی میز فقط پاهات آویزونه 

روی زمین هم میتونی پاهاتو دراز کنی 

دنبال بهانه نباش 

بخون انشاءالله امسال قبول بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂