2777
2789

یه وسیله ای برای دوستم سفارش دادم سفارشمم تائید شد و قرار شد از۱۹تا۲۵م به دستم برسه

یهو بعد چند دقیقه پیام اومد ک پرداخت نهایی رو انجام ندادی و تا نیم ساعت دیگه سفارشت لغو میشه

پولم از حسابم کسر شده

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن ۲۴تا۷۲ساعت دیگه برمیگرده و اختلال بین بانکی بوده

الان نزدیک ۴۰ ساعت گذشته و هنوز پوله به حسابم برنگشته

از یه طرفم داریم به تعطیلات میخوریم و میگن روزای تعطیل حساب نمیشن

مادرم داره سکته میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده برامنم پیش اومده ولی ن بیست تومن ۶تومن چند روز کشید تا برگشت

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چجوری بیس تمن آنلاین خرید میکنید 😐😐😐😐😐

میری مغازه میبینی کلاه سرت میره 

هم یه مشکلی داشته باشه تا وقتی مرجوع بدی پیر میشی اگ قبول دارن بشم البته 

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
برمیگرده حتی ذره ای شک نداشته باش. سایت مطمئنه

انقدر نگران بودم ک از چهره م مشخص بود

مادرم انقدر پرسید ک بهش گفتم

الان دو روزه داره غر میزنه و استرس داره

کاش زودتر پوله برگرده😪

چجوری بیس تمن آنلاین خرید میکنید 😐😐😐😐😐 میری مغازه میبینی کلاه سرت میره  هم یه مشکلی د ...

تازه ۲۴تومن بود من گفتم ۲۰تومن😑

آخه فامیلای ما همه چیو آنلاین سفارش میدن

از یخچال و ماشین ظرفشویی بگیر تا گوشی و لپ تاپ

چجوری بیس تمن آنلاین خرید میکنید 😐😐😐😐😐 میری مغازه میبینی کلاه سرت میره  هم یه مشکلی د ...

دیج ی کالا تا 7 روز میتونی مرجوع کنی بهترین و مطمئن ترین خرید رو میتونی از دیج  ی کالا کنی چون من رفتم انبارشون رو دیدم خیلی رو وسایلی ک میفرستن گیر میدن چک میکنن

تازه ۲۴تومن بود من گفتم ۲۰تومن😑 آخه فامیلای ما همه چیو آنلاین سفارش میدن از یخچال و ماشین ظرفشویی ...

چیبود؟ حالا

دیج ی کالا تا 7 روز میتونی مرجوع کنی بهترین و مطمئن ترین خرید رو میتونی از دیج  ی کالا کنی چون ...

خب مجبوری مگ؟ 

مورد بوده کلا یه گوشی دیگ برا طرف فرستادن خب همونو از مغازه بگیر 

قیمتاشم ک ارزون نیس

حالا ترب باشه یه چیزی

خب مجبوری مگ؟  مورد بوده کلا یه گوشی دیگ برا طرف فرستادن خب همونو از مغازه بگیر  قیمت ...

مغازه گرون میده من تا حالا صد بار از دیج ی کالا خرید کردم چیز اشتباهی نفرستادن بفرستن هم مرجوع میکنی ترب هم اکثر سایتاش نشان اعتماد نداره