2777
2789
عنوان

گوشواره برای آقایون

662 بازدید | 24 پست

سلام‌ نظرتون. برای. انداختن. گوشواره. انداختن آقایان. اعلام. کنید ‌موافق. یا مخالف. با دلایل. اون. خواهشاً. بی احترامی. و توهین. نشه. ممنون. از همه. خانم. ها. و ضمنا. از پسر. بچه. ها. هم. که. در سنین کودکی. بعضی. گوشسون. سوراخ. میکنند. یا. نذر. دارن.یا. جهت. هرچی. باشه. لطفاً. اگه. خاطره. ای. هم ‌بابت. این. موضوع. در اطرافتان. داشتید. توضیح. دهید. ممنون. و موفق. باشید. 

تعداد رای : 47
نظرسنجی
موافق
12
25%
مخالف
29
61%
هیچ کدوم
6
12%

متن. تاپیکت. چرا. اینجوریه.😐

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به کارشو شرایط خودش داره. مثلا اگه تو کار موزیک و کلا هنر باشه اوکیه به نظرم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

🤥من یه روشن فکرم و به نظرم خیلی زیباس🤥🤥🤥🤥

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

ب نظرم برا پسر بچه ا نندازیم بهتره چون با دخترا قاطی میشن اون سن ن ریشی ن سیبیلی ن قد و هیکلی دارن 

ولی پسر بزرگ شد خودش خواس بندازه نخواست نندازه ب ما چ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چون دیگ الان همه دخترا شدن پسرنما پسرا دخترنما اصن دختر پسرو نمیشه تشخیص داد چرا ی پسر گوشواره بندا ...

وا چ پسر نما دختر نمایی 🙄 قد و بالای پسرا دو برابر دختراس صد تا لباس دخترونه هم بپوشن مشخصه پسرن 

بعدم پوشش مردم ب ما چ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دخنرا دنبال استایل تام بوی

پسرا گوشواره میندازن آرایش میکنن،

اصلا نمیپسندم

چون پرسیدی هاااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔