2777
2789

وقتی با یکی لاس زدی یه مدت بعد واضح بیان نکرده ازت خوشش میاد و میخواد باهات تو رابطه باشه ولی مثل دوست دخترش باهات رفتار می‌کنه چی باید بهش بگیم که بفهمه باید واضح درخواست کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی مردا خودشون نمیدونن باید چیکار کنن؟  عزیزم قصدش فقط لاس زدنه و لاغیر، وگرنه خودش بهت ...

میدونم ولی این فکر می‌کنه بامن تو رابطه اس الان :/ میخوام بهش بفهمونم که نیست چون درخواستی نکرده

نه 😂 من ۲۴ اون ۳۰ 

عزیزم تو انقد باید اعتماد بنفس داشته باشی ک لازم ندونی تو رابطه اون بهت بگه تو ب عنوان دوست دخترم هستی بعدشم هرچی ب پسرا بی محلی کنی بیشتر جذبت میشن کم براش وقت بزار ولی همون کمم با احساس