2777
2789
عنوان

صادقانه بگید اخلاق بد شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر قانونیم نیست شوهر شرعیمه 

خیلیی اروم کارش و انجام میده اصلا براش مهم نیست دیر شد یا نه در کل عالیع 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه ننه عصبی دست به زن هم داره عصبی بشه فحش هم میده نکته مثبتش اینه که با خانواده ما وصلت کرده آمده قاطی آدم ها

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

دوست ندارم اخلاق بدشو پیش کسی بگم حتی اینجا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شلخته هست و کاراشو به موقع انجام نمیده..همه رو میزاره لحظه آخر 

چقدر استرس زا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

اخلاق بد،رفتار بد،تنبلی،انتظار داره فقط اون حرف بزنه بقیه سکوت کنند،بی احترامی مبکنه،انتظار احترام زیاد داره،تمام اشتباهات زندگی اش رو پای بقیه مینویسه،نمک نشناس،پررو،متوقع،بد دهن

اخلاقش خیلی خوبه ولی زیادی رو بچه ها حساسه چون خودن ادم حساسی ام دلم می خواست در مقابل ایشون کمی بی ...

اره اگه زن و شوهر مکمل باشن بهتره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂