2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد در حالی که دخترم۱۱ماهشه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم یکسالو ۲ ماهشه  باردارم ۲۶ هفته  خدا خودش صبر بده من اعصاب یکیو ندارم چه برسه دو ...

خرما زیاد بخور خواهر 

سخته می‌دونم 

خدا کمکت کنه وکمک کنه 

انشالله بزرگ بشن جبران کنن

خدا حفظشون کنه برات  نوهاتو ببینی انشالله

مرسی عزیزم خدا بهت توان و قوت بده از پسش بربیای حالا که میگی شوهرت بچه دوسته و کمکت می‌کنه پدرسوهر مادرشوهرتم هستن کارت راحتتر شد.من که همه ی کارهاشون با خودمه باباشون همش درگیر کاره.خانوادمم دورن ازم.ولی کوچیکتر بودن یه هفته درمیون خونشون میموندم.الان خدارشکر خودم میبرمشون پارک بازی میکنم تو خونه احتیاج به کمک خانواده ندارم.همون اوایل سخت بود برام.پسربچه هم هستن خیلی انرژی دارن یه جا بند نمیشن اصلا.ولی دختر ذاتا ارومتره عروسک بازی می‌کنه خاله بازی می‌کنه.اقام‌ ب شوخی گاهی میگه دختر هم میخوام  منم بد نگاش میکنم.راستی به بچه اولت شیر خودتو میدی؟

اطراف من هر کی اسمش زینب بوده خیلی سختی کشیده  و قشنگم نیست

اسم سلیقه ای 

قانون احترام به دیگران میگه  که نباید در مورد چیزی که ثابت نیست نظر قطعی داد 

مثل اسم 

مثل رنگ مو 

مثل پوشش 

چرا جدیدا بارداری باld زیاد شده؟

میخان جمعیت زیاد کنن بجای قرص جلوگیری قرص تقویت بارداری به مردم قالب میکنن😐😂

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
نه متاسفانه شیر خشک میخوره

چرا متاسفانه من به هردوشون شیرخشک دادم فقط دوماه شیرخودم دادم.سر اشتباهاتی ک کردم شیرخشکی شدن ولی مهم نیست الان باهوشم هستن خداروشکر.انشالله به دومی دیگه فقط شیرخودتو بده تا از لحاظ هزینه ای هم بهتر باشه