بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بچت چنوقتشه اگه تازه دنیا اومده برو رابط سر سینه ژله ای بگیر بزار بچه خودش سینه رو بگیره با اون خیلی راحت میگیره با شیر دوش چون درد داره کم کم شیر خشک میشه ولی وقتی بچه میمکه هورمون ترشح میشه و خود به خود شیر میاد من اگه از اول با این رابط اشنا بودم شاید الان بچم شیر خشکی نبود
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۷ماهشه 😢تا پنج شیرمو خورد بعد ی سرما خوردگی شیرم خیلی خیلی کم شد و جدیدا هم نمیگیره سینمو
احتمالا به شیشه عادت کرده دیگه سخت برمیگرده بازم خوبه همینقدر خورده مال من که هیچی گیرش نیومد بیچاره الان ۴ ماهشه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
احتمالا به شیشه عادت کرده دیگه سخت برمیگرده بازم خوبه همینقدر خورده مال من که هیچی گیرش نیومد بیچاره ...
قبل این ک دندون در بیاره میگرفت الان دندون داره سینه میدم دهنش گاز میگیره فقط ،خیلی ناراحتم شیرم خیلی خوب بود هم مقوی و چرب بود هم زیاد اون اوایل انقد زیاد بود میریخت از سینه ام بچم تو ی ماه یک کیلو و ۴۰۰اضافه کرد انقد شیرم خوب بود خیلی حیف شد الانم هر کسی اسم شیر میاره حالم بد میشه 😢چرا اخه باید شیرم خشک شه
قبل این ک دندون در بیاره میگرفت الان دندون داره سینه میدم دهنش گاز میگیره فقط ،خیلی ناراحتم شیرم خیل ...
اشکالی نداره عزیزم مهم اولش بوده میگن دیگه بعد چند ماه شیر مادر اون خاصیت اولیه رو نداره دیگه الحمدلله بچتم که رو غذا افتاده نمیخواد خیلی نگران باشی