2777
2789

یه شومیز کرم طلایی دارم با شلوار مشکی بهتر میشه یا سفید؟

یه ماکسی سیاه هم دارم

یه پیراهن بلند رنگ نباتی

نمیدونم حالا چه مدلی لباس میخوان بپوشن خب من بقیه چیکار دارم هان؟😅

به عنوان زندایی کدوم لباس مناسب تره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیراهن نباتی  مبشع بگین از کدون شهرین و این چجور رسم و مراسمیه؟ جشن نوزادی بچه چند وقتشه و ...

عزیزم ما یکی از شهرای استان تبریز هستیم

نوزاد که بدنیا میاد هفت روزگی براش جشن میگیرن البته اسمش جشن هفتِ  اما خیلیا بعد از چهل روزگی یا یکی دو ماه بعد جشن میگیرن  مثل جشن تولد 

که حتما هم در کنار میوه و شیرینی، آجیل هم باید باشه  ،به صورت بسته بندی کوچولو😅

خیلیا هم تو تالار برگزار میکنن درست مثل عروسی

و حتما هم این مراسم باید گرفته بشه  ، به ترکی میشه یددی

شومبز شلوار مشکی   یه نصیحت توی خانواده شوهرت  هیچوقت انگشت نما تک نباش یجوری بپوش توی هم ...

اگه همه پیراهن بلند پوشیده باشن چی  اون وقت من با شومیز شلوار تک و انگشت نما میشم😅😅😅😅

دلیلشو میگی عزیزم

چون تو چشمی 

ممکنه چشم بخوری 

ممکنه چشم دیدنت نداشته باشن دو بهم زنی کنن 

ممکنه واسه رو کم کنی اسایشت قطع کن. 

به حانواده شوهرت دست دادی دل نده اگر دل دادی دست نده🌹🌹🌹

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
عزیزم ما یکی از شهرای استان تبریز هستیم نوزاد که بدنیا میاد هفت روزگی براش جشن میگیرن البته اسمش جش ...

چ جالب و قشنگ

درکل بعضی از رسم تورک ها و زبانشون رو دوس دارم 

ضمنا مبارک باشه زندایی جان

کاربری اندر چلبی ام ...دهمین سیم کارته🥲😂
اگه همه پیراهن بلند پوشیده باشن چی  اون وقت من با شومیز شلوار تک و انگشت نما میشم😅😅😅😅

زرنگ باش از زیر زبونشون بکش چی میپوشن منظورم از شومیز شلوار فقط ساده بودن پوشیده بودنش 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
چ جالب و قشنگ درکل بعضی از رسم تورک ها و زبانشون رو دوس دارم  ضمنا مبارک باشه زندایی جان

قربونت گلم دعا کن قسمت خودمم بشه و مامان بشم به زودی💗

میشه بپرسم شما از کدوم شهری

قربونت گلم دعا کن قسمت خودمم بشه و مامان بشم به زودی💗 میشه بپرسم شما از کدوم شهری

عزیزم از خدا میخوام هرچه زود خبرشو بهمون بدی قشنگم...

من کورد کرمانشاه هستم عزیزم

فقط یه سوال دیگه 

زنونه هست این مراسم یا قروقاطیه؟؟چجور هدایایی میبرن برای نی نی؟ آیا بزن و بکوب داره

زرنگ باش از زیر زبونشون بکش چی میپوشن منظورم از شومیز شلوار فقط ساده بودن پوشیده بودنش 

پرسیدم خواهرشوهرات آرایشگاه میخوان برن  گفت نمیدونم به خدا  پس از لباساشونم خبر نداره دیگه  مادرشوهرم که ازون باکلاسا نیس  خواهرشوهرمم همینطوره  ولی فامیلاشون باکلاسن برعکس اینا

خودشم جاری اینا هم ندارم با هم هماهنگ باشیم

چند وقت پیش یه جشن تولد فامیلای شوهرم دعوت بودیم اکثریت پیراهن بلند پوشیده بودن  بعضی ها هم شومیز شلوار  منم دو دلم  چون فامیل نزدیکم  میگم شومیز شلوار بد نشه؟

عزیزم از خدا میخوام هرچه زود خبرشو بهمون بدی قشنگم... من کورد کرمانشاه هستم عزیزم فقط یه سوال دیگه ...

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه مهربونم

مراسم زنونه ست درست مثل تولد کار خاصی نمیکنیم و فقط بزن برقصه  ولی بعضیا که مذهبی هستن به جای بزن برقص به صورت مولودی برگزار میکنن

البته بعضیا موقع کیک بریدن بابای بچه رو هم میگن بیاد چند تا عکس میندازن بعد میره  اما بعضیا نه کاملا زنونه برگزار میکنن

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه مهربونم مراسم زنونه ست درست مثل تولد کار خاصی نمیکنیم و فقط بزن برقصه & ...

قربونت عزیزم...ایشالا خدا به دلت نگاه کنه 

مرسی از توضیحاتت 

کلی خوش بگذره بهت