2777
2789
عنوان

دوست ندارم مراسم برادرم برم

2191 بازدید | 96 پست

فروردین مراسم میگیرن جشن عقد قبلا خصوصی گرفتن اما تالار هم شام دادن مراسم داشتن پونصد تا مهمان اما من شرایطی نبودم برم یک ماه و نیم از بارداریم مونده بود استراحت مطلق بودم ناراحتم یک ماه صبر نکردن منو هم آدم حساب نکردن حتی زنگ نزدن شوهرم بره الانم دلخورم نمیخوام برم اما میخوام بهانه ایی بیارم دلخوری پیش نیاد حوصله حرف حدیث ندارم فروردین هم چک زیاد داریم پولی آنچنان نمیمونه نمی دونم چیکار کنم شهر هامونم از هم دوره هفت ساعتم راهه روزه هم میگیرم اصلا یه طوری مستاصل شدم به شوهرمم نمی تونم فشار بیارم دل خوشیم از خانوادم ندارم بچم دنیا اومد کادو ندادن تولدش شد اومدن دعوا درست کردن تولد بهم خورد رفتن  چهارده میلیون فقط خرج رو دستم موند اگه الان بخوام مراسم برم کمه کمش پنجاه میلیون میخواییم چون باید حداقل یه ربع سکه بدیم خودمون فروردین کلی چک داریم چی بگم نریم

ربع سکه ؟!ما سکه  گرون شد کلا هدایا شد پول نقد،چه خبره ؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دوراز جون ماشینمون خرابه نمیتونم با بچه کوچیک این راهه دورو با ماشینای راه بیام

شوهرمم مرخصی نداره اصلا

و ابراز تاسف کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همون چک رو بگو

بابا شرایط سخته دیگه 

روزه هم میگیری میخای کجا بری آخه

انشاالله خوشبخت بشن بیخیال بابا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

هی مادرم میگه برات وقت آرایشگاه بگیرم چنبار گفتم وضعیت ما معلوم نیست اما ناراحت شد گفت آبروی ما میره ...

وای چقدر سخته به دیگران نتونی بگی من وضعیت مالیم اوکی نیست و انقدر اصرار نکنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401