2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید ثواب داره

67 بازدید | 9 پست

سلام نمیدونم چقدر تو حسابم پول بوده و کارتم کامل بی استفاده است امروز همسرم ۴میلییون به حسابم واریز کرد

و مادر شوهرم بدون اینکه به من بگه کارت و از کیفم برداشت و خرید کرد رمزشم داشت

(اس ام اس بانکم فعال نیست)

(نمیدونم چقدر در حسابم پول داشتم از قبل)

(فقط واریزی که همسرم فرستادو میدونم)

لطفا بگید اگه برم عابر بانک و ۱۰گردش اخرو بزنم به میگه از قبل چقدر در حسابت پول بده؟؟؟؟؟؟؟؟.و چقدر خر ج شده و موجودی فعلیت چقدره ؟

خیلی ناراحتم کمکککک

اره، میتونی فردا بانک بری گردش حسابتم بگیری ک متوجه شی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متوجه میشین

عابر بانک میخوام برم بانک نمیتونم برم دختر کوچک‌دارم بانک شلوغه

بعد میزنه از قبل شاید مثلا ۲ماه پیش اخرین موجودی چقدر بوده

و امروز چقدر واریز شده

و موجودی فعلی رو میده 

آره به کارمنده بگو میخواهم بدونم چقدر حسابم بوده واین مدت چقدر به حسابم واریز شده  اس ام اس ...

عابر بانک میخوام برم بانک نمیتونم برم یعنی وقتی برم عابر بانک ده تراکنس اخرو بزنم موجودی که از قبل بود بهم اعلام میکنه و واریزی ها و برداشتی ها و موجودی فعلی ؟ 

یعنی میزنه چقدر از قبل حسابم پول داشته ؟؟؟؟چون من نمیدونم و این کارت بی استفاده بود  

اره فکر کنم بانک بری بهت میده ولی عابر بانک فقط ده گردش آخر رو میده.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عابر بانک میخوام برم بانک نمیتونم برم دختر کوچک‌دارم بانک شلوغه بعد میزنه از قبل شاید مثلا ۲ماه پیش ...

درست خاطرم نیست فکرکنم فقط آخرین تراکنش رو میتونی ببنید. صبح زود هفتو نیم بری بانک خلوت زود کارت رسیده میشه