2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید

65 بازدید | 8 پست

سلام یه کارت پولی بی استفاده داشتم نمیدونم از قبل چقدر توش پول بوده و اس ام اس بانکم فعال نیست همسرم پول واریز کرده

و امروز خیلی خرج کردم

اگه برم ۱۰تراکنش اخرو بزنم نشون میده قبل از اینکه همسرم پول بریزه موجودیش چقدر بوده میخوام بدونم اینو میگه عابر بانک یا نه؟

عابربانک فقط ۵گردش اخررومیده برو بانک گردشه یه ماهه بگیر

اصلا کاری به خرج ندارم من میخوام بدونم مینویسه چقدر داخلش دول بود یا نه قبل از اینکه همسرم پولی بهم بریزه موجودیش چقدر بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عابربانک فقط ۵گردش اخررومیده برو بانک گردشه یه ماهه بگیر

بعد من خرجی ام نکردم فقط از دوتا مغازه یکیش ۵۰۰بود یکیش 

۲۱۰۰بابت قسط گوشی قبل از واریز پول نشون میده چقدر تو کارتم که بی استفاده بود پول هست یا نه 

بعد من خرجی ام نکردم فقط از دوتا مغازه یکیش ۵۰۰بود یکیش  ۲۱۰۰بابت قسط گوشی قبل از واریز پول نش ...

خوب عزیزم بر ازعابربانک گردش حسابو بگیر پولی که همسرت فرستاده رو ازموجوذیت کم کن میشه پولی ک تو کارت بوده

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
خوب عزیزم بر ازعابربانک گردش حسابو بگیر پولی که همسرت فرستاده رو ازموجوذیت کم کن میشه پولی ک تو کارت ...

همسرم ۴میلییون برام ارسال کرده 

من فقط ۵۰۰دادم کفش فروش

۵۰۰دادم قسط برای مغازه سوپر مارکت

۲۱۰۰هم دادم بابت قسط موبایل

چون ۴تا واریز کرد

فقط برای خرید اول که ۵۰۰دادم جای سوپر مارکت رفتم بازار باید تو کارتم ۳۵۰۰میبود ولی موجودی که گرفتم دیدم زده ۳میلییون و ۸۰۰ و خورده ای دیگه من یادم نبود که باید ۳۵۰۰تو کارت میبودتوجه نکردم انگار ۳۰۰اضافه تو کارت بود که برام سواله شاید خطای دیدم بود و موجودی و اشتباه خوندم نمیدونم بعد رفتم موبایل فروش ۲۱۰۰دادم که فیش نگرفتم

بعد رفتم کفش فروشی که ۵۰۰کشیدم فیش نگرفتم اما موجودی کارتم ۹۰۰ خورده ای بود که قاعدتا درسته که ۴میلییون ریخته و ۳میلییون و ۱۰۰من برداشت کردم که باید ۹۰۰موجودیش باشه اما اینکه بار اول موجودی گرفتم نوشته ۳۸۰۰ این ۳۰۰از کجا در اومد ایا کفش فروشی یا قسط موبایل بیشتر کشیدن بخاطر همین پرسیدم موجودی قبل از واریز و عابر بانک که همون ده تراکنش به اضافه ی سه مغازه ای که امروز رفتم  و موجودی فعلی میده یا نه سوال من همین بود که اگه اونا بیشتر کشیدن برم پیششون 

همسرم ۴میلییون برام ارسال کرده  من فقط ۵۰۰دادم کفش فروش ۵۰۰دادم قسط برای مغازه سوپر مارکت ۲۱ ...

بله احتمالا پول یکیشون بیشتربوده

گردش اخرحسابتو بگیری مشخص میشه

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌