2777
2789
عنوان

قبض تلفن ثابت

592 بازدید | 18 پست

ما یه خط داریم فقط واسه اینترنت ازش استفاده می‌کنیم که الان قطع دو طرفه شده بود چون قبضش رو پرداخت نکرده بودیم. حالا یه نکته عجیب اینه که قبض پایان دوره 65 تومنه قبض میان دوره 45 تومنه بیشتر از قبض پایان دوره ست یعنی واسه یه ماه 45 تومن اومده. اونم تلفنی که حتی به پریز وصل نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فای ماهم قط کردن حتی قبض تلفن پرداخت شده دو چراغ وای فای روشنه شما می ونی مشگل از کجاس ؟

اگه تلفن تون بوق داره با شماره پشتیبان اینترنت تماس بگیرید براتون درست می کنن البته اگه مهلت یا حجم تون تمام نشده باشه

کاربر آقا
اگه تلفن تون بوق داره با شماره پشتیبان اینترنت تماس بگیرید براتون درست می کنن البته اگه مهلت یا حجم ...

منظور از بوق چیه ؟

چیو شماره گیری کنم بگن بهم ؟ 

تازه پرداخت کرده بودیم قط شد 

منظور از بوق چیه ؟ چیو شماره گیری کنم بگن بهم ؟  تازه پرداخت کرده بودیم قط شد

الان تلفن کلا قطع شده در این طور مواردی باید قبض تلفن رو با شماره 2000مخابرات پرداخت کنید تا سریع تلفن وصل شده ولی اگه به روش دیگه پرداخت کنید باید برید دفتر پیشخوان تلفن ثابت و درخواست وصل مجدد بدید

کاربر آقا