2777
2789
عنوان

عذاب وجدان عشق سابق

763 بازدید | 34 پست

من قبلا با اقایی بودم که به دلایلی رابطمون خراب شد 

من خیلی تلاش کردم ایشون رو منصرف کنم از کات کردن اما قبول نکرد 

بارها بهش گفتم پشیمون میشی اما گوش نداد

یکسال من زجر و عذاب کشیدم و بارها خواهش کردم برگرده ولی گوش نداد

هستید بگم باقیشو؟

منم کم کم خودمو جمع و جور کردم و تراپی و اینا، بعد یک سال و نیم برگشت و شروع کرد به خواهش و التماس و ... ولی من دیگه نمیخواستمش 

کم کم تبدیل به مزاحمت و اذیت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق تجربه میگم،اگر ثانیه ای حتی به برگشتن به رابطه ی تموم شده فکر کردی بزن توی گوش خودت.

آدم اگر توی جنگل گم شده،یک درخت رو توی مسیرش دوبار ببینه یعنی داره دور خودش می‌چرخه و مسیر رو اشتباه می‌ره.

توی همین موقع ها با پارتنر الانم توی دانشگاه اشنا شدم و ایشون متوجه قضیه شد و کمکم کرد تا این اقا دست از سرم برداره 

یه مدتی هم همراهیم کرد تا حال خودم بهتر بشه و بعد فهمیدیم به هم علاقه داریم و وارد رابطه شدیم و دوساله تو رابطه ایم

اما اون اقایی که قبلا باهاش بودم هنوز دست برنداشته و هنوز که هنوزه واسطه میفرسته 

یه جایی نوشته هاش رو میخونم و میدونم هنوز درگیر منه و حالشم خیلی بده 

حتی یه خودکشی هم داشته 

چند وقت پیش متوجه شدم قصد خودکشی دوباره داشته که جلوشو گرفتن

من طبق تجربه میگم،اگر ثانیه ای حتی به برگشتن به رابطه ی تموم شده فکر کردی بزن توی گوش خودت. آدم اگر ...

ی سوالییی همین جمله ک ادم اگ تو جنگل ی درختو دوبار ببینه یعنی گمشده من در مورد جنگل حرف نمیزنم منظورش چیه؟

خیلی ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم 

مخصوصا وقتایی که با عشق الانم بیرونم و خیلی میخندم بعد که مثلا شب میام و نوشته هاش رو میخونم و میبینم توی اون تایمی که من شاد بودم حال اون بد بوده 

از خودم بدم میادش

من طبق تجربه میگم،اگر ثانیه ای حتی به برگشتن به رابطه ی تموم شده فکر کردی بزن توی گوش خودت. آدم اگر ...

نمیخوام برگردم 

اصلا دوساله توی یه رابطه دیگه ام

ولی ناراحتم برای اون و نکرانشم

اینو نشنیدی که میگن کسی که به خودش رحم نمیکنه و دست به خودکشی میزنه تو شما هم رحم نمیکنه

خودتو درگیرش نکن چون شما مسئول اشتباهات و عذاب اون نیستی و به سختی اون روزا رو پشت سر گذاشتی پس زندگیتو بکن

خیلی ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم  مخصوصا وقتایی که با عشق الانم بیرونم و خیلی میخندم بعد ک ...

عزیزم نوشته هاشو نخون رفتارت استاکر نشون نده دنبالش نکن بااین اقایی ک الان باهاشی و لیاقتتو داره بمون و ب هیچ عنوان اونو چک نکن