2777
2789
عنوان

جابه جایی کروموزم ۱۶

778 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من ازمایش کاریوتایپ دادم کروموزوم ۱۶ جابه جایی داشته دکترپیشنهاد   ivf، باپی جی دی جنین سالم انتقال بدن کسی مشابه مشکل من بوده نی نی سالم به دنیا اورده باشه

سلام عزیزم فرزند اول من از طریق آی وی اف و تعیین جنسیت دنیا اومد

اونجا که رفت و آمد داشتیم خیلیا این مشکل رو‌داشتن و اومدن انجام دادن حالا بستگی داره شاید دفعه اول مثبت نشه و لازم باشه تکرار کنید پزشک من دکتر عطارشاکری بود همون بار اول نتیجه گرفتم تاپیکش هم‌هست

سلام عزیزم فرزند اول من از طریق آی وی اف و تعیین جنسیت دنیا اومد اونجا که رفت و آمد داشتیم خیلیا ای ...

عزیزم شماکدوم بیمارستان انجام دادید، من یه سقط ۱۶هفته داشتم بادختر۵ ساله م که فوت شد بخاطرمشکل قلبی مادرزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شماکدوم بیمارستان انجام دادید، من یه سقط ۱۶هفته داشتم بادختر۵ ساله م که فوت شد بخاطرمش ...

الهی من بمیرم برای دلت خدا صبر بده بهت من یک ۳ ماهه تو مرداد سقط کردم هنوز تو‌سوگش نشستم بچه ۵ ساله….

من بیمارستان پیامبران انجام دادم خدایی هرکی رو هم دیدم نتیجه گرفته بود دکترش خیلی خوبه 

الهی من بمیرم برای دلت خدا صبر بده بهت من یک ۳ ماهه تو مرداد سقط کردم هنوز تو‌سوگش نشستم بچه ۵ ساله… ...

خدانکنه ،خدابه دل شماهم صبربده،پیامبران خصوصی هست یادولتی چ بیمه ای هستید؟ بیمه پوشش میده هزینه ivf

پیامبران خصوصی هستش 

من سال ۹۹ تقریبی حدود ۴ تومن داروهای خارجی و‌سونوهام شد

۴ تومن‌تخمک‌کشی ۴ تومن انتقال ۷ تا جنین هم تعیین جنسیت کردم دونه ای یک تومن سالی یکی دو تومن هم هزینه نگهداری جنینها هستش 

غیر از تعیین جنسیت بیمه کانون وکلا بخشی از هزینه هارو به ما داد البته بستگی به نوع و سقف بیمه داره ما اون موقع بیمه مون اس او اس بود

الان از مراکز بهداشت بپرس خیلی از هزینه هارو تو طرح فرزندآوری میدن

عزیزم شماباردارهستید، مشکل کروموزومی شماچی بود؟ پروسه ای وی اف چقدرطول کشید؟ ببخشید سوالاتم زیاده ذه ...

من تیر ماه تصمیم گرفتم دارو نوشت گفت از روز سوم سیکل شروع کن

۹ مرداد پریود شدم ۲۲ مرداد تخمک کشی و لقاح بود ۲۸ مرداد دوتا جنین ۵ روزه انتقال دادم دهه اول شهریور هم تستم مثبت شد

من تیر ماه تصمیم گرفتم دارو نوشت گفت از روز سوم سیکل شروع کن ۹ مرداد پریود شدم ۲۲ مرداد تخمک کشی و ...

دوتاجنین که انتقال دادن دوقلوباردارشدین، ببخشید کدوم گروموزوم تون مشکل داشت

من یکسال اقدام بودم باردار نمیشدم تنبلی تخمدان داشتم همسرم مشکل اسپرم

اختیاری انجام دادم اما اونجا زیاد بودن مثل مشکل شما که نتیجه گرفته بودن

بعد اون طبیعی باردار شدم پسرمو

سومین بارداریم بچه مشگل تریزومی ۱۸ داشت که تو سلفری و آمینو تایید شد مجبور شدم سقط کنم الان مجدد باردارم هفته ۶ اما خیلی میترسم مشگل داشته باشه کاش از جنین های خودم کاشت کرده بودم

من یکسال اقدام بودم باردار نمیشدم تنبلی تخمدان داشتم همسرم مشکل اسپرم اختیاری انجام دادم اما اونجا ...

شماکه جنین سالم واماده داشتین استفاده میکردین بخاطراینکه استرس نکشید نگران نباشید توکلتون بخداباشه مطمئنم نی نی تون سالم میادبغلتون همه ازمایشای سلامت جنین انجام بدید دلم روشنه