2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غزیزم بتامتازون برا التهاب و حساسیت و...خوبه و الان چند بار بزنی عیب ندارع ولی حتما یه ابرسان و مرطو ...

من همش دوبار زدم الان ترسیدم چیزایی توگوگل خوندم

یعنی ضرر داشت زدم؟یا یکی دوبار چیزی نمیشه

نه یکی دوبار طوری نیس دیگه زدی

ولی عزیزم کورتون عوارضش زیاده،تا نیاز نیست نزن

من ادمای عامی و نااگاه رو دیدم که مثل کرم مرطوب کننده بتامتازون میزنن،ولی هرچیزی اصول و قاعده ی خودشو داره

نه یکی دوبار طوری نیس دیگه زدی ولی عزیزم کورتون عوارضش زیاده،تا نیاز نیست نزن من ادمای عامی و نااگ ...

آره واقعا...نه دیگه نمی‌زنم دیشب زدم الان هم زدم میرم دستامو می‌شورم ترسیدم واقعا ولی حیف دستام خوب شده بود....ازبس بخاطر کرونا دستام میشستم حساس شده قشنگیشون ازدست دادن نمی‌دونم چکارکنم 

من همش دوبار زدم الان ترسیدم چیزایی توگوگل خوندم

نه بابا ترس چی،،، اگه همه عادتا و خورد و خوراکمونو تو گوگل قیاس کنی هم همینه🤣 ولی جدی ابرسان بگیر من تو نینی سایت دیدم خانوما تاپیک. گذاشتن درموردش بحث کردن سرچ کن میاد گلم 

نه بابا ترس چی،،، اگه همه عادتا و خورد و خوراکمونو تو گوگل قیاس کنی هم همینه🤣 ولی جدی ابرسان بگیر م ...

تاوقتی میزنم خوبه کافیه یبار دستمو نزنم یا بدون دستکش بشورم ظرف مثل دست پیرزنا میشه

بچم دوستاش دستکش میپوشم جیغ میزنع موندم چکارکنم