2777
2789

تولد شوهرم تو عقدیم....چند روز با کلی این در اون در زدن برای تولدش پول جمع کردم خوشحالش کنم با اینکه پریودم خالمم خوب نیست 

نیومد دنبالم خوابید 🙂

شما بودین چیکار میکردین قهر کنم؟ باز میگم تولد اون چرا قهر کنم 

یه طرف دلم میگ آدم جشنا با شریک زندگیش جشن میگیره  

لابد دوس نداشته کنارش باشم البته دیشب اومد رفتیم شام بیرون ولی هدیه من آماده نبود 

آخ آخ منم بودم ناراحت میشدم خصوصا اگه پریود باشم دیگه از عالم و آدم ناراحتم حتی خودم🥺💔الکی🥺💔بی خود و بی جهت🥺💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مردا اصن این چیزا واسشون مهم نیس

منم برا تولد همسرم تدارک دیدم کیک بگیرم ک خونواده اشم باشن مخالفت کرد ناراحت شدما اما ی ذره ولی تفاوت ها رو درک کردم و با توجه ب شناختی ک دارم جور دیگه ای تولدشو تبریک گفتم خیلی هم لذت برد

این تجربه ی من امیدوارم ب کار شمام بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB