2777
2789

سلام بچه ها من و همسرم چند سال بچه دار نمیشدیم انواع اقسام نذر و نیازا و دوادرمون های جورواجور بهترین سالهای زندگیم به غم و غصه ی نداشتن بچه گذشت بخدا از پول لباس و به خودم رسیدن میزدم پولا رو تقدیم دکترا میکردم از وقت استراحت و تفریح می‌گذشتم ی روز درمیون تو مطب دکترا و سونوگرافی ها بودم از غذا و شیرینیجات گذشتم برای اینکه تنبلی تخمدانم خوب بشه خلاصه هرکاری کردم نشد که نشد منم که فقط خدا می‌دونه چقدر عاشق بچه هام از بچگی همینجور بودم چون تک فرزند بودم همیشه حسرت ی خواهر برادر کوچولو داشتم ولی وقتی به مادرم میگفتم می‌گفت عب ندارن بذار بزرگ بشی برای بچه خودت مادری کنی

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

خلاصه دیگه تصمیم گرفتم بعد چن بار ای یو ای و اینجور درمانا ای وی اف کنیم و من باردار شدم بعد چن سال من فک کردم خدا برام معجزه کرده چقدر شکر گذاری بودم چقدر این چند سال برای بدون بچه ها قرآن خوندم و نظر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول که سونوگرافی شدم گفتن دوتا کیسه هست و دوقلوئه و خدا می‌دونه من چقدر خوشحال شدم ولی سونوگرافی های بعدی تشخیص داده شد ی بچه ی سالمه و یک قل هم مول یا همون بچه خورست من اولش نمی‌دونستم مول چه چیز وحشتناکی می‌تونه باشه ولی چون این بچه رو بسختی بدست آورده بودم حاضر نشدم سقطش کنم گفتم تا پای جونم که باشه نگهش میدارم

خلاصه من چهارماهه تمام بدترین عوارض مولار و تجربه کردم خونریزی های شدید استفراغ های شدید فشار بیست اما دست بر نداشتم آخه من این بچه رو به بدبختی با خون دل بدست آورده بودم چطور راضی میشدم که با دستای خودم سقطش کنم ولی عاقبت تو هفته پونزده بارداری خونریزی خیلی شدید کردم که دیگه بند نیومد هیچجوره سریع فرستادم تهران

این ی نوع سرطان نادره که بهش سرطان بارداری یا سرطان جفت یا تروبوبلاستیک میگن اما این مول خیلی نادره و اینکه تو ای وی اف اینجور بشه خیلی خیلی نادرتر من از خدا ی بچه خواستم اما خدا بهم سرطان داد بچه ها این یعنی چی توروخدا بهم بگید

آخه منی که رنج آی وی اف رو کشیدم روزی سه چهارتا آمپول میزدم ده تا ده تا قرص می‌خوردم چقدر سختی بخاطر دوری راه نداشتن پول بخاطر مخارج سنگین کشیدم چرا خدا هم بچمو ازم گرفت هم سلامتی هم پول هم ابرو هم زیبایی که مو تو سرم نمونده چندین کیلو لاغر شدم و حالم خیلی بده

حالت رو شاید درک کنم کمی قطعا سخته 

تجربه خودم توزندگی این  بوده که خدا بعضی وفت ها خیلی چیز هارو برای ادم نمیخواد وبهت نمیده نمیدونم چجور عدالت هست که خیلی چیزا که برای اکثر ادم ها روتین زندگی وعادی هست برای من وشما میشه ارزو وحسرت 

ایشالا سرطانت سریع درمان بشه ولی خوب وقتی مشکل داری ناچاری سقط کنی وگرنه خودکشی محسوب میشه 

وقتی خدا نده ونخواد بده زوری بخوای این میشه منم پسرم رو زوری خواستم حالا مریضه میبینم دق میخورم هر روز شکنجه وعذاب میشم از سختیام از حال بچم به حدی که ارزوی مرگ خودم رو دارم 

شمام زوری از خدا نخواه مثل من توش میمونی وقتی نمیشه حکمتی توتقدیرت هست 

ایشالا خوب میشی وخدا اولاد سالم بهت هدیه میده ولی بسپار به خودش 

اگرم نشد مادربودن به زایمان نیست سعی کن بچه ای رو که ارزوس مادر وخانواده داره سرپرستی بگیری خیر دنیا واخرت برات داره 

عزیزم ایشالا خدا بدلت ارامش بده وبه خودت قدرت که بتونی خوب شی رو پاشی وحقیقت رو هرچند تلخ بپذیری 

گاهیم وقتی ول کنی خدا خودش اگر صلاح ببینه بهت میده دعا کن خدایا خیرم اگر هست بده 

ناراحتیت واقعا قابل درکه عزیزم 😔من هم پابپای حرفات غم دلم رو گرفت و اشک تو چشام حلقه زد ،تو ب اندازه ی ۱۰بار  مادر شدن زجر کشیدی و مطمن باش بجاش زیباترین جاهارو توی بهشت برات مهیا کردن و راهنمای مسیرت هم بچه ی از دست رفته هست ک نموند ،گلم یسری کارهای خدا حکمته ک ما بدلیل مادی بودنمون پرده از چشممون کنار نرفته ک درک کنیم دلیلشو ،هیچ اتفاقی بی دلیل نمیفته برامون شاید خدا میخواسته بگه بهت بنده ی نازنیم من قدرت اینو دارم ک حضرت مریم فرزند ببخشم بتوهم میتونم ببخشم  ولی بدون ک مایه ی ضرر تو هست خدا مارو نیاورده ک زجرمون بده فقط مسیر های رشت و تعالیمون رو نشونمون میده با اتفاق هاوناملایمات زندگیمون 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

سلام...با خوندنش واقعا متاسف شدم..ان شاءالله مشکلت هرچه زودتر حل شه..فقط اینو بهت بگم که چیزیو به زور از خدا نخواه...به قول دوستمون، خدا قدرتشو داره ولی شاید مصلحت نبوده..به این فکر کن که اگه خدای نکرده سقط نمیشد ممکن بود زجر دردناکتریو متحمل شی..البته بعضی از مشکلات هم از عواقب کارهای خودمونه..وقتی طبق پزشکی اعلام کنن باید سقط شه، بهتر بود زودتر اقدام می‌کردید..چون ی سری چیزا طبق قانون پیش میره..سعی کن‌با مسیر زندگی هم‌جهت شی و به رشد و تعالیت توی مسیر فکر کن..گاهی ما کلی تلاش می‌کنیم تا مسیرمون رفاهش بیشتر شه ولی ممکنه به اندازه زحماتتون جواب نگیریم..اینجا تو دیگه تلاشتو کردی و بدون با وجود تلاش و زحماتت این مسیر برات رقم خورده..دیگه با اون‌ مسیر هم‌جهت شو..زندگیتو پیش ببر..تسلیم درگاه حق باش..

ی شعری مولانا داره خیلی قشنگه که با تاپیک شما هم بی ارتباط نیست.

باید به شعرای مولانا ساعت ها فکر کرد، مولانا از عارفان بزرگه و شعراش پر از معنی و مفهومه که حتی شاید برای ما قابل درک نباشه:

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر

ارام تر از اهو بی باک تر از شیرم

هرلحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر

رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر