2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه رفتم تو ۷ عزیزم 

مغزیجات، انواع گوشت، تخم مرغ و لبنیات. ولی خب ب انداره هرچیزیو بخور. انقدرا ب زیاد خوردن نبست.. ب مفید خوردنه

ی وقت نری بستنی و شربت و هله هوله بخوریا! ممکنه دیابت بگیری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم شما وزنش چقدر بود رفتی سونو چند هفته بود؟

آخرین سونوم ۲۸ هفته با وزن ۱۱۸۰ بود،الان هفته ۳۴ هستم باید برم که خوردم به تعطیلات

بعد تعطبلات میرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
میخوام بدونم چیا باید بخورم آخه زیاد شکم ندارم میترسم بچم کوشولو باشه اجی

منم شکمم زیاد نی ولی وزن بچم نرماله

هرچیزی درحد تعادل‌بخور زیادی شیرینی دیابت میاره دور از جون

لبنیات کباب اجیل خرما میوه بستنی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چن هفتته

هفته ۳۴ م

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اره از این دیابت هم میترسم

مواظب باش اگه سابقه دارید.‌ میوه و سبزیجات بیشتر بخور

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

منم شکمم زیاد نی ولی وزن بچم نرماله هرچیزی درحد تعادل‌بخور زیادی شیرینی دیابت میاره دور از جون لبن ...

الان چند هفته ای وزن جنین چقدره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜