2777
2789
عنوان

بازیکنان احمق ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدی نیمه دوم چقدر تلاش کردن بچع ها؟

چرا نیم پر لیوانو نمی بینین

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

میدونی چون تا اینجا خوب بازی کردن هممون میدونستیم میتونن این بازیم‌ببرن افسوس🥲

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

حالا اونقدرا هم بد نبودم

هیچکس اندازه اونا دلشون نمیخواست ببرن

نشد دیگه

تلاششونو کردن مهم اینه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
درموردشون درست حرف بزن خجالت بکش داری گل به خودی میزنی

دارم راست میگم چون خیلی منتظر بودم که ببریم چرا حتی یکبام نباید ایران قهرمان شه  این همه این مدت امید دادم کامنت مثبت دادم ولی تهش

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

بازیکنان تلاش شونو کردن شانس یار نبود متاسفانه 

ما خیلی فرصت گل داشتیم

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

قلعه نویی خیلی اشتباه داشت.

تا لحظه آخر تعویضارو نگه داشت

قائدی دو تا گل زده بود چرا نیاوردش تو بازی؟ یا ترابی؟

از اول بازیها هی پاس میدن سردار و طارمی گند میزنن توش.

یا قدوس. همش اشتباه داشت تعویضش نکرد. 

رضاییان خیلی خوب بود الکی کشیدش بیرون.

اینا بچها خاک کشور خودمونن! تمام تلاششون کردن هر کدوم کیلومتر ها دویدن تا اینجا عالی بودن قطر قدر بود این حرف نزن ، مطمئنم توهم مثل من یه شوت درست نمیتونی زیر توپ بزنی ،هبچ وقت منو تو تو موقعیت اینا قرار نمی‌گیریم ، دمشون گرم دل همشون الان پر خونه

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛