2777
2789
عنوان

کاش مجرد نبودم😭😭😭چرا باید این زندگی من باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست
ن من نمیخوام زندگی متاهلیمم مث الانم داغون باش، کم نکشیدم خونه پدرم ک اونجام بخوام تحمل کنم من ی زند ...

متاسفانه من خونه پدرمم خیلی سختی کشیدم.سعی کن موقه ازدواج چشماتو باز کنی قشنگ.هرگز هررررگز قبول نکن با خانواده شوهرت تو یه ساختمون زندگی کنی که به فنا میری

یه شوهری انتخاب کن که بچه ننه نباشه.مستقل باشه.اولویتش زن و زنی باشه.خیلی دلم پررررره😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من توی 37 سالم. مجرد. 

زندگی خونه پدر هروز برام زجر و دعوا تن لرزه و غصه... 

دیگه مگه ادم چقدر رمق داره. 

خدا شاهد حتی بهشتم نمیخام. فقط دلم میخاد نیستو نابود بشم. 

از صفر تا صد زندگی همش حسرت 

عزیزم من توی 37 سالم. مجرد.  زندگی خونه پدر هروز برام زجر و دعوا تن لرزه و غصه...  دیگه ...

من یه ماه دیگ هم نمیتونم تحمل کنم، چطوری تا ۳۷موندی تواون خونه....چرا مستقل نمیشی اخه؟؟

ممنونم عزیزدلم انجامش میدم 

قبول باش انشالله کار خیلی خوبی میکنی ما باید برا اینکه ب سعادت و آرامش برسیم ب خدا پناه ببریم و بعدشم ب واسطه هاش 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خداروشکر❤

ممنونم عزیزدلم ❤🥰

انشالله ک خداوند بهترینها رو هم نصیب تو بکنه خواهری🤲💫 بزودی راستی ۶ اسفند ولادت آقا امام زمان هستش حتما یادت باش 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد