2777
2789
عنوان

کار خدارو ببین

162 بازدید | 8 پست

همین یکساعت پیش یه اتفاقی افتاد که فهمیدم ما حتی اگر نفرین هم نکنیم خدا حواسش به دل شکسته بندش هست... 

سالها پیش من سر بچه اولم درد زایمان گرفتم ورفتم بیمارستان اما از خوش شانسی یا بدشانسی بچه مدفوع کرد ومجبور شدم اورژانسی سزارین کنم.یه هفته بعد یه نفر مورد اعتمادم اومد دیدنم بهم گفت وقتی شنیدیم سزارین شدی جاری بزرگترت بین همه گفت سزارین که درد نداره خیلی هم راحته اون طبیعیه که چقدر باید فشار بیاری تا بچه دنیا بیاد سزارین کردن که هنر نمیخواد🥺🥺چون طرف خودش دوتا بچه هاشو طبیعی اورده بود اینطور گفته بود.من چیزی نگفتم بروشم نیاوردم اما دلم بد شکست چون سزارین بعدیکه بهوش بیای درد داری کساییکه سز شدن درک میکنن وقتی بهت بگن هنر نکردی توکه زایمان نکردی چقدر دلت خون میشه.. چند سال بعد خواهرجاریم سزارین شد دقیقا عین من اونموقع جاریم گفت تو چیکارکردی زودتر سرپا شدی گفتم کاری نکردم سزارین که دردی نداره راحته ازشما باید پرسید که طبیعی زایمان میکنین چیکارمیکنین سرپا میشین ما سزارینا رباتیم احساس درد نداریم! گفت نه اینطور نیست گفتم اتفاقا اینطوره خودت زمان من اینجورگفتی.. امشب خودش بعد6سال ازون موقع وبعد دوتا بچه طبیعی اوردن سزارین شده اونطور که مامانش میگفت خیلی هم درد و خونریزی داره انشالله حالش بهتر بشه من درک میکنم چون این دوران رو گذروندم اما خودتون ببینین حتی ما نفرین نکنیمم خدا حواسش به دل شکسته هست نیاز نیست حتما کاری کرد همینکه بسپاری خدا کافیه... 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

سر چه حرفایی دلتون میشکنه شماهم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی هر کسی دل منو شکسته نه تنها دلش نشکسته بلکه روز به روز خوشحالتر و بهتر هم میشن گاهی با خودم میگ ...

یروزی همه تقاص بدیاشونو میدن این دنیا نباشه خدا وقت مرگشون پس میگیره اونام از کجا معلوم حالشون خوبه وتظاهر نمیکنن؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...