2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود خدا با نشانه هاش اینقد واضح هست که داره فریاد میزنه

یک نگاه به سیستم وجود خودت نگاه کن

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عشقم مثل اینه که بگی من خواب و رویا رو چطور باور کنم، همونطور که می‌خوابی و خواب میبینی ولی بازم بیدار میشی، به وقت بیداری نمیتونی منکر خواب بشی، خواب برادر مرگه و برگشت داره، ولی مرگ به این دنیا برگشتی نداره و در قیامت باید زنده بشیم و جواب اعمالمونو بدیم❤️

عزیزم وجود داره من یبار روح یه بنده خدایی به خوابم اومد راجب پولاش گفت و همون پول وجود داشت و خالمم اومده بود خواب شوهر خالم گفته بود بدهکار مغازه ای هستم شوهر خاله م رفته دقیقا همون مبلغ گفته بود بدهکار بود 

خورشید اگ یه خرده به زمین نزدیک تر میشد کلا حرارتش باعث خشکسالی سراسری میشد اگ یخرده خورشید دورتر از زمین بود از سرمای زمین دیگ جای زندگی نبود. خدا هماهنگی قشنگ و دقیقی تو مخلوقات گزاشت. پس خدایی وجود داره. وقتی خدا هست همه چی مربوط ب خدا درسته