2777
2789

وای اولش مزو انجام داد من نمیدونستم اول مزو بعد مزونیدلینگ

جونم دراومد

کاش حالا نتیجه بده

دوتا پماد هم داد گفت دو روز اول یکیشو بزن بقیشو ازون یکی

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

کجا انجام دادی برای چی و چکار میکنه با صورت؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثرمزو چی هست و همین طور مزونیدلینگ

برای جای جوشام رفتم

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
کجا انجام دادی برای چی و چکار میکنه با صورت؟

پیش دکتر برا جای جوشام 

برا لک هم میرن

کرم رو مرتب و سر وقت استفاده کن که صورتت لک نزنه

بعد از اینکه صورتت خوب شد ، مرتب ابرسان و ضدافتاب مناسب پوستت بزن و نزار افتاب بهت بخوره

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

عزیزم اتفاقا خوبه من سالی دوبار انجام میدم تا یه هفته پوست ریزی داری ولی کلا من از وقتی لایه بردار گرفتم مزو نمیکنم اول لایه بردار میزنم تا یه هفته پوست ریزی داره بعدش روشن کننده 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
تا ۳ روز اینجوریه درست میشه ، آب زیاد بخور

اب براچی؟بنظرت نتیجه میده؟

میگم کمپوت اناناس بخورم؟چون کلاژن داره میگم

منم ۵ جلسه رفتم پوستم عالی سد

براچه مشکلی؟وای خیلی درد داشت من نمیدونستم اولش مزو انجام میده

اب براچی؟بنظرت نتیجه میده؟ میگم کمپوت اناناس بخورم؟چون کلاژن داره میگم

آب بخور دکتر من اینجوری گفت بدنم هیدرانیه میشه زودتر خوب میشی پوست رطوبت پیدا میکنه و پر آب میشه با خوردن آب

منم ۵ جلسه رفتم پوستم عالی سد

جلسه ای چقد دادی؟کوکتل چه برندی ؟

براچه مشکلی؟وای خیلی درد داشت من نمیدونستم اولش مزو انجام میده

برا جای آبله مرغون و جای جوش رفتم ، الان پوستم داره استراحت میکنه یه ۵ جلسه دیگه هم تابستان میرم ولی خدایی ۶۰ درصد پوستم بهتر شد