2777
2789
🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡 سلام الان 1,2,3 و 5 داریم. قراره niniyar_4 هم اضافه بشه. ...

سلام 

آره دیدم پست بعدیتون رو 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دوباره انگار شماره هاشون جا ب جا شده نمیدونم چجوری شده خودم قاطی کردم😂🤦

دیدم 

بدتر آدم رو گیج میکنن 

فعلا هیچی به ذهنت نسپار اینا فعلا تکلیفشون مشخص نیست 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوباره از سارا ابپرس گفت دوباره عوض شده انگار یعنی شماره هاشون عوض شده نمیدونم جا ب جا شدن نم ...

سلام

دیشب دوباره تغییر دادن.

قراره به زودی یه نی نی یار دیگه هم اضافه کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دیدم  بدتر آدم رو گیج میکنن  فعلا هیچی به ذهنت نسپار اینا فعلا تکلیفشون مشخص نیست 😂

اره فعلا بهترین کار همینه😂😂

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

سلام دیشب دوباره تغییر دادن. قراره به زودی یه نی نی یار دیگه هم اضافه کنن.

اونو ک فهمیدم 

فقط شماره هاشونو نفهمیدم😂

1 کدومه

2 کدومه

اینارو...... 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

ببین نی نی یار ۳و شب اخراج شدن.  احتمالا کارمندایجدید استخدام کردن

نمیدونم والا چه خبره 😂

فک کنم فقط اسماشون عوض شده 

وای حذف تاپیک چقد مسخره شده

از این ب بعد باید پیوی نی نی یار بفرستیم تا حذف کنه😑😐

همه ساعات و روزها میشه؟ @ازسارابپرس  

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

نه عزیزم اخراج نشدن 

همون نی نی یار شب شده niniyar 2 فقط اسمشون عوض شده 

سه هم که همون سه هست 

وای حذف تاپیک چقد مسخره شده از این ب بعد باید پیوی نی نی یار بفرستیم تا حذف کنه😑😐 همه ساعات و رو ...

من ک کلا قاطی کردم🤦🤦😂😂

ن بابا اسمشون گویا فقط عوض شده 

الان نی نی یار ۲ همون شبه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★