2777
2789
عنوان

عمل لازک چشم .ضعیفی چشم

813 بازدید | 17 پست

سلام

یکی از چشمام بعد ۵۰ روز اصلا دیدش خوب نشده خیلی تاره انگار فقط۰.۵ نمرش درست شده

خودشون میگن تا ۶ ماه طبیعیه

ولی بعید بدونم راست باشه

نظر شما چیه تجربه داشتین

با روش لازک عمل کردین تاری دید طبیعیه اما شنیدم فمتو و فمتو اسمایل زیاد دوره تاری دید نداره

نمره چشمتون چند بود منم دوشنبه باید برم برا آزمایش که ببینم صخامت قرنیه ام خوبه میتونم عمل کنم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ماه یا بیشتر زمان میبره منم اولاش گفتم چ اشتباهی کردم عمل کردم گاهی چشم تار میدید 

اما بعد ۶ ماه بیشتر خوب شد 

این دو ۳ ساله انقد سرم تو گوشیه چشام دوباره ضعیف شد بعد ۸ سال از عمل 😬

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
با روش لازک عمل کردین تاری دید طبیعیه اما شنیدم فمتو و فمتو اسمایل زیاد دوره تاری دید نداره نمره چش ...

اره خودشون که‌میگن تا ۶ ماه طبیعیه . 

نمره چشمم ۱.۷۵

اره خودشون که‌میگن تا ۶ ماه طبیعیه .  نمره چشمم ۱.۷۵

من پیش میر آفتاب تو کلینیک نور عمل کردم اون میگفت زیر نمره ۳ عمل کنی زود برمیگرده باید بیشتر مراقبت کنی 

۶ ماه یا بیشتر زمان میبره منم اولاش گفتم چ اشتباهی کردم عمل کردم گاهی چشم تار میدید  اما بعد ۶ ...

من راضیم ولی باز به دلم ننشسته کامل دیدم برنگشته‌.

با گوشی کار کردن به نظرم نباید ضعیف بشه دوباره این همه ادم استفاده‌میکنن. دکتر من گف ضعیف نمیکنه ولی شبا گوشی استفاده نکن

من راضیم ولی باز به دلم ننشسته کامل دیدم برنگشته‌. با گوشی کار کردن به نظرم نباید ضعیف بشه دوباره ا ...

یکم زمان میبره دیدت بهتر بشه 

من کاملا متوجه شدم بخاطر استفاده زیاد از گوشیه چشام ضعیف شده چون قبلا خیلی خوب بود 

درسته عینک کلا رو مخه کار خوبی کردی تاری طبیعیه نگران نباش به مرور بهتر میشه

من از راهنمای عینکی بودم ولی چون بهم نمیومد نمیزدم اصلاااا😂دیگه مجبور شدم عمل کنم