2777
2789
عنوان

آخه من چه جوابی به این عشقم‌ بددددم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 263 پست
سلام خوبی ،ببخشید اونروز بخاطر من اومدی تاپیک با انور هم دعوات شد،حالم خوب نیست حوصله شرکت کردن تو ت ...

سللللام

معلومه کجایی؟ 

نه بابا این چه حرفیه؟ بهتر که معلوم شد اون چه عنیه

چرا حالت خوب نیس عزیزم؟  

یه تاجی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سللللام معلومه کجایی؟  نه بابا این چه حرفیه؟ بهتر که معلوم شد اون چه عنیه چرا حالت خوب نیس ع ...

دیگه دیدم خیلی تگم کردی اومدم فقط بگم دیدم ممنون ازت ولی نمیام فعلا دیگه حال ندارم این روزا،درسته بی ادبه جوابتو بد داد ولی تقصیر من شد کاش دعوا نمیشد اگر راه داره بیخیالش شو

گنجشک های درنده 
سلام خوبی ،ببخشید اونروز بخاطر من اومدی تاپیک با انور هم دعوات شد،حالم خوب نیست حوصله شرکت کردن تو ت ...

خوشت اومد از تاکتیک اون روزم؟

یه کار کردم شاکیه قضیه میانجی گری میکرد بین من و اون انو  

یه تاجی
خوشت اومد از تاکتیک اون روزم؟ یه کار کردم شاکیه قضیه میانجی گری میکرد بین من و اون انو     ...

والا من نمیخاستم دعوا بشه،فقط دوست داشتم کل کل دوستانه باشه،که اون چند نفری احاطه کرده بودیمش حرف زیاد زدیم بهش دیگه اعصابش بهم ریخت  

گنجشک های درنده 
چرا     اون که امشب تگت کرد     آخه جات خالیه خیلی    

شما منو تگ کردی اشتباه شد ،بعد منو تگ کرد روپست شما ریپلای زده بود،به هر حال که نمیومدم میگم حالشو ندارم اصلا زیادم سایت نیومدم این چند روز

گنجشک های درنده 
شما منو تگ کردی اشتباه شد ،بعد منو تگ کرد روپست شما ریپلای زده بود،به هر حال که نمیومدم میگم حالشو ن ...

آشتی کنید بحث چیه آخه؟

اونم شما که با هم مچ بودین  

یه تاجی