2777
2789

بچه ها چکار کنم نه تو مجردی میتونستم با مادرم کنار بیام نه الان که متاهلم.دختر خونه که بودم همش دعوا دعوا دعوا متاهل هم که شدم بازم دعوا دعوا دعوا وقتی میرم خونش همش کلافم به اجبار و از رو وظیفه میرم. خونمم که میاد خودمو به زور نگه میدارم بهش احترام بزارم و باهاش دعوا نکنم.چکار کنم بخدا عذاب وجدان میگیرم وقتی باهاش بحث میکنم.نگید مادره احترامشو نگه دار میدونم مادره و احترامش واجبه ولی خیلی اخلاقای اعصاب خورد کن داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی ؟ مثال بزن از اخلاقش 

منم تا مجرد بودم زیاد قهر اشتی بودیم ولی وقتی ازدواج کردم دیدم منم مقصر بودم قبلا ها 

الان دیگه قهر نمیکنیم😁

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
مثلا چی ؟ مثال بزن از اخلاقش  منم تا مجرد بودم زیاد قهر اشتی بودیم ولی وقتی ازدواج کردم دیدم م ...

کلا خیلی کلافم میکنه تا بهش میگی بالا چشمت ابروئه قهر میکنه وقتی از جای دیگه ناراحته همش منتظره یه بهانه بیاد دستش باهام دعوا کنه

منم مثل شما ۳۸ سال از خدا عمر گرفتم یادم نمیاد محبتی ازش دیده باشم

خونش هم رفتم یا کاری کرده خودم پاشم بیام یا بیرونم کرده

خونم هم آمده آنقدر اذیتم‌کرده

باور نمیکنی یه وقت هایی کاری میکنه تو زندگیم دعوا بیوفته

یه بار هم که باعث جدایم شد 

الان هم قطع رابطه کردم

دلم یه مادر خوب میخواد چند وقتیه دلم تنگه

همین نیم ساعت پیش بود از دلتنگی گریه کردم