من تقریبا یک ساله که طرح میرم و تو این یک سال یه چیزهایی دیدم که واقعا از این انتخاب رشته ب به شده پشیمون و زده شدم. آدم دلسوزی هستم و برا مریضا کم نمیذارم ولی این شغل ی جورایی خودازاری و ظلم به خودته نه تعطیلات داری و همیشه خدا باید شیفت باشی نه زندگی داری و اگه مخصوصا شیفت شب باشی کل تایم خوابت بهم میریزه مردم اکثرا از کادر درمان و مخصوصا پرستارا طلبکارن و اونجور ک باید احترام ندارن پرستارا دلیلشو واقعا منم نمیدونم شاید بخاطر اینکه بیمارستان تنها جاییه ک چون بیمار بدحال داری میتونی سر دکتر و پرستار عصبانیت رو خالی کنی و حقوقش هم که واقعا به این همه زحمت و دردسر نمیارزه و به هزار نفر از جمله هدنرس و دکتر و بیمار و همراه و سوپروایزر و … باید جواب پس بدی و محیط بیمارستان واقعا افسرده م کرده من ی مدتیه شروع کردم تو یوتیوب ویدیو آموزشی پزشکی و پرستاری و … گذاشتن از تجربیاتم تو کاز و زبانم هم خوبه ایلتس ۷.۵ دارم میدونم مسیر طولانی ایه ولی دارم تلاشم رو میکنم ک از یوتیوب ب درآمد برسم و بعدش از پرستاری بیام بیرون…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم چی میگی فامیل ماهم پرستاره واقعاً کارشون سنگینه، اینهمه جون میکنی آخرش مریض پا میشه میره از دکتر تشکر میکنه😐😑💔👌
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
الان اصلا کار پیدا نمیشه بازم اینکه شغل داری خیلی خوبه خیلی ها ارزوشونه جای تو باشن
برای پستارا همیشه کار هست و اکثرا رو هوا میزننشون(حداقل توی شهر ما)
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
اره منم نمیگم همین الان ولش کنم لاقل تا وقتی یوتیوبم ب درآمد برسه داشته باشمش و بعدش بیام بیرون منظو ...
تو یوتیوب چجوری به درامد میرسی؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.