2777
2789
عنوان

کیا مامانشون فوت کرده ونمیتونن کنار بیان باهاش.

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 34 پست

شووووخی می‌کنی😱😱😱

من بعد فوت مادرم همه چیم از دست رفت خونوادمم از هم پاشید الآنم بعد دو سال وسواس فکری گرفتم و ضعف اعصاب😔

دلم واسش خیلی تنگ شده مامانم بهترین بود واسمون ولی قسمتش این بود تو روز تولدش پر بکشه همیشه منتظر وقتی ام ک برم پیشش و بازم بغلش کنم😢🥺

ای خواهر این چ تایپیکی بود زدی دوباره غم بی مادری اومد سر دلم😔

من بعد چندبار سقط باردار بودم مامانم وصیت کرد اگه مردم نیا تو مراسمم که اتفاقی برا بچه ات نیفته.اصلا ...

خوب بعد زایمان چرا نرفتی 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بعد زایمان چرا نرفتی??

اصلا چطوری طاقت اوردی؟؟؟

بذا باور نکنم این تاپیک

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من 34 سالم بود مامانم 52 سال

خیلی ناگهانی سرطان گرفت واز دست دادمش اصلا یه درصد فکر نمیکردم از دنیا بره.چون سرحال بود.

ببخشید اگه یاد مادرتون افتایید خدا همه مادرای فوت شده را بیامرزه وبه بهشت ببره که کمتر از اون لایقشون نیست.

باور کردنش سخته.اره خودمم میگم چطور طاقت اوردم تا الان

مامانم خیلی خوب بود وقتی تو شهر خودمون بستری بود روزا من میرفتم پیشش تو بیمارستان تا غروب شب تا صبح خواهرم

مینشت برام وصیت میگفت دونه دونه همه چی رو میگفت که چکار کنیم.حتی گفت بعد مرگم زن بیارید واسه بابات

من میخندیدم میگفتم بس کن این حرفارو چون باور نداشتم بمیره حتی یه درصد چون سرحال بود دکترا میگفتن خیلی زود فهمیدید اصلا امکان نمیدادن بمیره در اثر سرطان نبود که فوت شد عوارض پرتو درمانی بود

کی رو دیدید که مثل مامانم بعد از خودشو انقد واضح شرح بده.فرشته بود مادرم

یه صلوات بفرستید واسه روحش تورو خدا

من بعد چندبار سقط باردار بودم مامانم وصیت کرد اگه مردم نیا تو مراسمم که اتفاقی برا بچه ات نیفته.اصلا ...

عزییییزم قربون همه ی مامانا که اینقدر مهربون و از خود گذشتن.روح مامانت شاد باشه و غرق در رحمت و آرامش الهی.

انشاءالله خود خانم حضرت زینب به قلبت آرامش بده عزیزم.

راستی برا نی نی آیت الکرسی و سوره بلد بخون خیلی خوبه،خدا حافظش باشه عزیزم و دلتون شاد بشه با اومدنش.

مامان منم سرطان داشت و رو به بهبودی بود ولی یهو عود کرد

اصلاااااا تا روز آخر فکر نمیکردم بمیره

یبار رفت کما و دوباره برگشت فکر کردم دیگه خدا کمکمون کرده و سختی تموم شده ولی چند روز بعد ازم گرفتش

تا یه سال منتظر بودم باز برگرده و مثل قبل زندگی کنیم

بعد مامانم همه چی خراب شد حتی الانم وقتی خسته میشم از بچه داری به این فکر میکنم اگه مامانم بود چقدر زندگیم راحت تر میشد

باور کردنش سخته.اره خودمم میگم چطور طاقت اوردم تا الان مامانم خیلی خوب بود وقتی تو شهر خودمون بستری ...

خدا رحمتش کنه انشالله به تو هم صبر بده عزیزم خیلی ناراحت شدم من پدرم فوت شده هر روز صبح از خواب بیدار میشم اول به مادرم زنگ میزنم میبینم سلامت بیدار شده چندین بار خداروشکر میکنم شاید باورت نشه ولی بیشتر عمرم به این دارم فکر میکنم خدا کنه من زودتر از مادرک بمیرم واقعا حدای نکرده یه چیزش بشه دیگه زندگی رو نمیخوام با اینکه پدرم فوت شده بود بهترین و گرونترین جهاز و برام خرید تا الان نذاشته کمبود هیچی داشته باشیم خیلی سخت مرگ پدر یا مادر خیلییی