هوای__بارونی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2617 عنوان من قراره عمل کیست مویی دنبالچه با بخیه انجام بدم بهم سوند وصل میکنن؟😭😭 962 بازدید | 55 پست من نمیخوام بهم سوند وصل بشه 😭 1402/11/18 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agariin عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 1199 چرا نخوای؟😑😂 کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6133 چی میشه ادم اینجوری از این کیست هااا میزنه؟؟؟ مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
andimashkiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1389 سوند که درد نداره نترس یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6426 مگ کیستت چقد بزرگع؟برا این میپرسم چپن خودمم خیلی ببخشید نزدیک مقعد اندازع ی جوش دروردم وند ساله ولی بزرگ نشدع و دردم نمیکنهمیترسمم برم دکتر بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
andimashkiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1389 پشمالویی 😖 یعنی چی یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞
نگین_نگارنده عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 367 خب وصل بشه مگه چیه اتفاقا خیلی باحاله مثلا راحت خوابیدی ول میکنی میره این همه راه هم نمیخواد بری دستشویی با بخیه که درد ات بگیره
هوای__بارونی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2617 مگ کیستت چقد بزرگع؟ برا این میپرسم چپن خودمم خیلی ببخشید نزدیک مقعد اندازع ی جوش دروردم وند ساله ول ... نمیدونم کیستم چقد بزرگه
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6133 پشمالویی 😖 واقعا؟؟؟؟ مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐