2777
2789

تو عقدم دوستان. تولد شوهرم .....خودمم آنفولانزا گرفتم دیشب به سختی رفتم هدیه گرفتم میخاسنم ببرمش رستورانی ک دوس داره 

خودش دیشب تنهایی رفته دقیقا همون جای که میخاستم ببرمش گفته نیاز به خلوت دارع

آخر شب اومد رفتیم شام بیرون فقط ...برنامه هام بهم ریخت 

حالا گفتن عب ندارع امشب میبرم 

امشب هم میگ دوستاش میخان ببرنش بیرون 

الان چیکار کنم 

فقط میخام گریه کنم حس بدی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش تنهایی رفته رستوران  گفته نیاز به تنهایی داره؟؟؟؟؟ عجب

واقعا عجب

هر کی نیاز به تنهایی داشته باشه میره رستوران؟؟؟ 

امشب عجییییب دلم از این تنهاییا میخواد😁

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞
البته کل هفته پیش من  چه جوری بهش بگم  با خودم میگم به زور نمیشه بگم بیا برات تولد بگیرم

نمیدونم 

من بودم روز تولد رو ول میکردم میذاشتم چند روز دیگه براش تولد می‌گرفتم چون با این کاراش عصبی میشم و بیرون هم بریم حتما دعوا میکنیم

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
نمیدونم  من بودم روز تولد رو ول میکردم میذاشتم چند روز دیگه براش تولد می‌گرفتم چون با این کارا ...

آره دقیقا منم همین کارو میکردم

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞
یا من خیلی گیر و شکاکم یا بقیه خیلی ساده و مظلوم😂

مشکل از توعه😄

منم امشب دلم از این تنهاییا خواست ولی بهش که فکر کردم دیدم ننننه   تنهایی  نمیشه رفت رستوران نمیچسبه😁😁😁

یا من خیلی گیر و شکاکم یا بقیه خیلی ساده و مظلوم😂

منم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

ادم دلش تنهایی بخواپا میشه میره ی جایی شلوغی مث رستوران

پر ادم و رفت و امد اخه...

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم