2777
2789
عنوان

انسداد روده در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 20 پست

سلام گلم امیدوارم حالت خوب باشه یه سوال دارم من. زن خیلی وسواسی هستم و هر چیزی رو به بزرگترین و بدترین چیز مرتبطت میکنم پسرم از نوزادی یبوست داشت 

ولی. بعد ب دنیا اومدن پسرم.      دفع داشت و نشکلی تداشت ولی بعد اینکه با شیر خشک تغذیش کردم.  دجار یبوست شد 

سوالی دارم.  شما گفتید گروه. دارید و اطلاعات بیشتری دارید 

خاستم بدونم.  تمام. اون عزیزانی ک. مثل شما. کودکشون دچار  این مشکل بود.  همگی در بدو تولد متوجه شدند یا در سن بالاتر کودک ؟؟؟

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
سلام گلم امیدوارم حالت خوب باشه یه سوال دارم من. زن خیلی وسواسی هستم و هر چیزی رو به بزرگترین و بدتر ...

سلام عزیزم.

نمیتونی با قطع یقین بگی که کودکت خدای نکرده این مشکل رو داره. اما بله برای بعضی از بچه ها ممکنه از بدو تولد نباشه و بعدا خودش رو نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.