2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰۰وات هستش،بله خیلی راضیم خورد کنش عصای دستمه😅

عه برا منم همینه 

میگن چینیه کلی استرس داشتم نکنه بار اول استفاده کنم خراب شه😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
عه برا منم همینه  میگن چینیه کلی استرس داشتم نکنه بار اول استفاده کنم خراب شه😂

من داییم تعمیر کاره لوازم برقیه ازش پرسیدم گفت گوسونیک رو خیلی قبول دارم اگه خرابم بشه قطعاتش راحت پیدا میشه،منم هر چی سوگونیک تو بازار بودو برداشتم😁

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
مدلش رو میگی عزیزم ؟

والا الان خونه نیستم، شب که رفتم خونه حتما میگم عزیزم. ولی من واقعا راضیم، سفیده رو زیر ۲ دقیقه فرم میده، خامه قنادی که معمولا ۸ دقیقه زمان میبره تا سفت بشه ۵ دقیقه ای ردیف میکنه

بله عالیه کاملا حرفه ای

ببخشید چند وقته شما دارین؟ 

من‌ از مغازه قیمت گرفتم گفت یک صد و پنجاه 

دیجیکالا زده 849 موندم از مغازه بخرم یا از دیجیکالا 

آخه زن داییم از دیجیکالا برای روز مادر برای مامانش خردکن خرید کاسه استیل آوردن ولی برای خودش و خواهرش همون خردکن با همون مشخصات و قیمت کاسه شیشه ای آوردن الان نمیدونم چکار کنم 

ببخشید چند وقته شما دارین؟ من‌ از مغازه قیمت گرفتم گفت یک صد و پنجاه دیجیکالا زده 849 موندم از مغازه ...

من از روز زن یعنی از بهمن دارم و ۱ تومن خریده بودیم. به نظرم لوازم برقی رو حضوری خرید کنیم بهتره تا از دیجیکالا وگرنه ممکنه مثل همین خردکن بشه که دو نوع متفاوت ارسال کردن