2777
2789
عنوان

نتیجه غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 63 پست
واسه من سونو نرمال بود ولی آزمایش گفت سندروم داره کلی به من استرس دادند خدا ازشون نگذره نداشتند از ب ...

سلام ببینید همه چیز درست بوده فقط هیشکی به مردم بیچاره خصوصا مادر باردار توضیح نمیده که غربالگری یعنی چی 

تو غربالگری شما داری احتمالات رو بررسی میکنی وقتی تو غربالگری میگه برای احتمال وجود سندرم داون خطر بالاست حتی زمانی که میگه خطر در حدود 1 در 100 هست یعنی احتمال بیمار بودن جنین شما از 100 فقط 1 هست. ولی چرا میگن این عدد خطرناکه چون بیماری سندرم داون بیماری بسیار سختی هست هم برای خانواده هم برای خود بیمار برای همینه که میگن برین ازمایشات بیشتری انجام بدید 

ما تو مرکزمون دکتر اول انقدر مشاوره میده تا مادر اصلا متوجه ریسک احتمالی بشه و استرس بیخود نگیره و بعد ادامه روند رو پیش میریم 

پس نتیجه میگیریم که اونا کارشون رو اشتباه انجام ندادن فقط درک نمیکنن که باید اول مادر رو کاملا اگاه کنی تا درک کنه بعد بهش بقیه مراحل رو بگی که الکی استرس نگیره . تو نت سرچ کنین غربالگری سایت دکتر زعیمی یه مطلب در مورد غربالگری میاد توضیحات اولش رو که بخونین دقیقا متوجه میشید قضیه دقیقا چیه 

اگر هم سوالی دارین زیر هر کدوم از مطالب سایت که کامنت کنین دکتر بهتون جواب میده با حوصله 

مال منم همینطوری شده یعنی احتمال خطا هست؟جواب سلفری من هنوز نیومده؟

مطمئن باش نینی سالمه به خدا توکل کن استرس نداشته باش🌹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببینید همه چیز درست بوده فقط هیشکی به مردم بیچاره خصوصا مادر باردار توضیح نمیده که غربالگری یعن ...

ممنونم از توضیحات تان. دکتری که بهش مراجعه کرده بودم غربالگری دوازده هفتگی رو دید عدد مام نرمال نبود سریع گفت بچت سندروم داره بیا گواهی بدم سقطش کن منم گفتم بخاطر پایین بودن عدد مام سقط نمیکنم گفت پس آمینو بده بازم گوش نکردم تا هجده هفتگی رفتم غربالگری احتمالش یک به سیزده بود و به دکتر دیگه مراجعه کردم......بین تاپیکام هست خدا می‌دونه چی کشیدم😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ممنونم از توضیحات تان. دکتری که بهش مراجعه کرده بودم غربالگری دوازده هفتگی رو دید عدد مام نرمال نبود ...

شاید ایشون اشتباهی تو ذهنش بوده یا غیر حرفه ای عمل کرده متاسفانه اصلا نباید با عددهای غربالگری حرف از سقط زد به هیچ عنوان