2777
2789
عنوان

تجربه من از بارداری خارج رحم

20980 بازدید | 49 پست

سلام اینقدر درد و عذاب کشیدم ک دلم نمیخواد هیچکسی خدای نکرده قد سر سوزنش رو تجربه کنه

دوستان من آی یو آی کردم همون لحظه انتقال نمونه شسته شده ب رحمم درد سمت چپ رو احساس کردم مثل گرفتگی یک نقطه ک با فشار ی جسم میخوای بازش کنی تمامش رو حس کردم ب دکترم گفتم گفت طبیعیه ولی خودش دیدم ک مکث کرد شک داشت ازم تعهد گرفت ک من بارضایت خودم اگر خارج رحمی اگر کیست شد خودم خواستم ک آی یو آی بشم من 4سال طبیعی اقدام کردم نشد تا ماهی ک دکترم گفت شانست با ای یو آی بیشتره راستم گفت باردار شدم اما جای دیگه و این امیدی شد توی دلم برای منی ک کلا ناامید بودم

خلاصه بعد انتقال ک درد پهلوها رو داشتم بخصوص سمت چپ یک هفته ک گذشت من ولع شدید ب ترشیجات داشتم اصلا غیرقابل کنترل بود ب دکتر زنگ زدم گفت فوری برو آزمایش ففطم تیتر من نرفتم 

خیلی راه میرفتم کارای عادیم رو میکردم زیر شکمم از همون یکهفته بعد تیر می‌کشید منقبض میشد وحشتناک برای چندثانیه وباز آروم میشد بی بی چک زدم همه بی بیا زیر یک ربع هاله مینداخت 16یا17روز از آی یو آی گذشت آزمایش بتا دادم مشکوک بود قشنگ از روز 9ای یو آی من ترشحات قهوه ای داشتم تا همین الانی ک دیگه بچه ای در کار نیست من فکر میکردم لانه گزینیه کارم ب جایی کشید ک نصف شب نفسم بند میومد نمیتونسم از ی پهلو ب پهلوی دیگه بچرخم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

من چهار روز بعد موعدم تیتر دادم و سه روز بعد تکرار کردم . رشد داشت ولی کم بود . نه دردی داشتم نه ترشحی . روز اول هفته 5 ام رفتم دکتر دوباره آزمایش دادم 48 ساعت بعد تکرار کردم همراه با سونو . تیتر دوباره کم رشد کرده بود ولی سونو چیزی ندید . دو روز بعدش بستری شدم متوترکسات تزریق کردم و روز چهارم آزمایش دادم بازم بتا بالا رفته بود که دکتر منو ترسوند اما فردای همون روز من یکم خونریزی داشتم . یه هفته از تزریق گذشت بتا از 298 شد 65 و هفته ی بعدش شد 2 . خداروشکر من اصلا دردی نداشتم فقط یه هفته بعد تزریق یه مقدار دل درد داشتم اونو هم مسکن استفاده کردم و درد زیادی حس نکردم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با آزمایش دادم شد 127سه روز بعد شد 306در پوست خودم نمیگنجیدم ولی پهلوی چپم تیرای خفیف و ترشحات قهوه ای داشتم با دوستای نی نی سایتی در جریان گذاشتم خیلی امید بهم میدادن رفتم سونو دکترم هیچی تو سونو ندید اما دردام همچنان لود ترشحاتم بود مثل این بود ک کلیم یا پهلوم قلنج یا عفونت داره زیر شکمم انگار میخ کرده بودن وسط پام همش خیس بود رفتم سونو epباز چیزی مشخص نشد تا اینکه لخته دفع کردم با درد فراوووون لخته های قهوه ای بزرگ دکتر گفت داری سقط میکنی بهم شیاف آمپول پروژسترون دوفاستون داد درد کلیه چپم اوج گرفته بود اما ب واسطه داروها دیگه دفع لخته و ترشحات قهوه ای نداشتم فقط خیس میشدم اینم بگم تیر کشیدن واژن و مقعد داشتم ک کفریم کرده بود تا روز یکشنبه بتام شده بود 522دکترم گفت خوبه اما سونو کرد و گفت خارج رحمیه دوشنبه صبح درد شدیدددددد پهلوی چپ وتیر کشیدن وحشتنااااک تخمدان کش آوردن لوله سمت چپ تیر کشیدن مقعد وواژن گلاب ب روتون بالا آوردن ضعف و سستی لرز و کبودی دستام من در عرض 2روز وزنم از 66کیلو رسیده ب 63گود افتاده زیر چشمام وقتی رسیدم بیمارستان وصعیتم اورژانسی بود تا کارای سونو و آزمایش و فلان وفلان رو انجام دادیم 1شب دکترم اومد جراحیم کرد لاپاراتومی شدم با ترکیدگی لوله سمت چپم ترمیمش کرده اما دردایی کشیدم بعدش ک فقط آرزوی مرگ داشتم تو رو خدا هر لخته هر ترشح هر درد رو شوخی نگیرین حساس بشین عیب نداره هیچی مهمتر از جون خودتون نیست الانی ک دارم اینو براتون مینویسم توی سوگم افسردگی گرفتم سخته برام درد و از دست دادن ی بارداری ک از خدا براش نذر و نیازهایی کردم من زود پیگیر شدم دردام ترشحاتم و جدی گرفتم توی 3هفته و 5روز بودم ببینین چی کشیدم مراقب خودتون باشید درضمن همه میگفتن درد کتف وگردن داری من نداشتم ب همه علائم تکیه نکنید

من چهار روز بعد موعدم تیتر دادم و سه روز بعد تکرار کردم . رشد داشت ولی کم بود . نه دردی داشتم نه ترش ...

الهی شکر ک بدون عوارض بوده برات من با 3هفته و 5روز لولم ترکید دردایی ک من کشیدم دقیقا برابر زایمان بود الانم دردایی ک دارم بعد عمل میکشم برابر سزارینه حالم خیلی بده با امید با آرزو بعد 4سال بچه دار شدم اونم اینجوری 😔😔

اینم بگم ب درخواست خودتون عکس رنگی بدین گفتم سمت چپم موقع انتقال درد میکرد دکترم گفت لوله ات بسته بوده و جنین هم همونجا رشد کرد من عکس رنگی نداده بودم ولی میرم اول ی مدت ب خودم استراحت میدم ولی بعد قصد کردم برم تمام مشکلاتی ک تو بدنم هست رو درمان کنم حتی اون ک زیادی مهم نیست  

در واقع شما 5 هفته بودین انگار چون از روز اول شروع پریود بارداریو حساب میکنن . عجیبه باعث ترکیدن لوله شده . همزمان با من یه دختر بستری بود بیمارستان توده ی 13 میلی هم دیده بودن براش با بتای 900 . اون سومین دوز تزریق متوترکساتش بود

اینم بگم ب درخواست خودتون عکس رنگی بدین گفتم سمت چپم موقع انتقال درد میکرد دکترم گفت لوله ات بسته بو ...

منم بخاطر آمپول سه ماه باید جلوگیری کنم . تو این مدت کارایی که لازمه انجام بدم تا عفونت و چسبندگی لوله ام بره رو انجام میدم ایشالا اردیبهشت ماه دوباره میرم یه عکس رنگی اگه لوله ام باز بود که از جنینای فریز شدم انتقال میدم اگه نه یه بار دیگه میرم تخمک کشی و بعدش میرم عمل میکنم راااااااااحت میشم از این آندومتریوز لعنتی

در واقع شما 5 هفته بودین انگار چون از روز اول شروع پریود بارداریو حساب میکنن . عجیله باعث ترکیدن لول ...

ن من چون ای یو آی کرده بودم از روز اول انتقالم حساب شد میگم من لخته دفع میکردم هم علائم سقط و داشتم هم علائم خارج رحمی و جالبه همه میگفتن طبیعیه میخواستم بیخیال بشم بشینم تو خونه 😂😂

منم بخاطر آمپول سه ماه باید جلوگیری کنم . تو این مدت کارایی که لازمه انجام بدم تا عفونت و چسبندگی لو ...

راستی ی خانومی بود با ای وی اف 3قلو حامله بود آقا صدای قلباشونو ک می‌شنیدم دلم قنج میرفت سر نوبت صدا قلباشونو پخش میکردن دوتا پسر ی دختر ی مادر لاغر ولی وزن بچه ها نرمال خدا اگ بخواد همچی جفت و جور میشه قربون حکمتش ب من با درد و زجر و زحمت داد و خودشم گرفتش