سلام اینقدر درد و عذاب کشیدم ک دلم نمیخواد هیچکسی خدای نکرده قد سر سوزنش رو تجربه کنه
دوستان من آی یو آی کردم همون لحظه انتقال نمونه شسته شده ب رحمم درد سمت چپ رو احساس کردم مثل گرفتگی یک نقطه ک با فشار ی جسم میخوای بازش کنی تمامش رو حس کردم ب دکترم گفتم گفت طبیعیه ولی خودش دیدم ک مکث کرد شک داشت ازم تعهد گرفت ک من بارضایت خودم اگر خارج رحمی اگر کیست شد خودم خواستم ک آی یو آی بشم من 4سال طبیعی اقدام کردم نشد تا ماهی ک دکترم گفت شانست با ای یو آی بیشتره راستم گفت باردار شدم اما جای دیگه و این امیدی شد توی دلم برای منی ک کلا ناامید بودم
خلاصه بعد انتقال ک درد پهلوها رو داشتم بخصوص سمت چپ یک هفته ک گذشت من ولع شدید ب ترشیجات داشتم اصلا غیرقابل کنترل بود ب دکتر زنگ زدم گفت فوری برو آزمایش ففطم تیتر من نرفتم
خیلی راه میرفتم کارای عادیم رو میکردم زیر شکمم از همون یکهفته بعد تیر میکشید منقبض میشد وحشتناک برای چندثانیه وباز آروم میشد بی بی چک زدم همه بی بیا زیر یک ربع هاله مینداخت 16یا17روز از آی یو آی گذشت آزمایش بتا دادم مشکوک بود قشنگ از روز 9ای یو آی من ترشحات قهوه ای داشتم تا همین الانی ک دیگه بچه ای در کار نیست من فکر میکردم لانه گزینیه کارم ب جایی کشید ک نصف شب نفسم بند میومد نمیتونسم از ی پهلو ب پهلوی دیگه بچرخم